Ειδήσεις:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023..

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ.


Η αντίστροφη μέτρηση για τους Πανεπιστημιακούς Αγώνες της FISU που θα γίνουν στην Chengdu της Κίνας (28 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2023) έχει ήδη αρχίσει. Η διοργάνωση θεωρείται το μεγαλύτερο αθλητικό eventτου καλοκαιριού, καθώς εκεί θα συμμετέχουν περίπου 10.000 αθλητές απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Ήδη, οι διοργανωτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί και ετοιμαστεί οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, τους αθλητές και όλο το προσωπικό των άλλων χωρών.

Εντυπωσιασμένος ο Merlo

Ο πρόεδρος της διεθνούς ένωσης αθλητικού Τύπου (AIPS), GianniMerlo, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Chengduκαι δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και το πράσινο στη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας ενημέρωσης Τύπου, η εκτελεστική επιτροπή του Chengdu 2021 FISUGames ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος FISU-AIPSYoungReporters για τους αγώνες. Το πρόγραμμα, σε συνεργασία με τη διεθνή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU) και την AIPS, στοχεύει να προσφέρει στους νέους δημοσιογράφους μια μοναδική εμπειρία στο γήπεδο.
«Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι η πρόσβαση στις πηγές, να μιλάμε απευθείας με τους αθλητές, με τους προπονητές, όχι μόνο διαδικτυακά, γιατί μόνο με τα προσωπικά συναισθήματα μπορούμε να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των διοργανωτών (https://www.2021chengdu.com/en).

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011