Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στίβος Ανδρών & Γυναικών

07/06/2024 - ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Ένα χάλκινο και ένα σωρό εμπειρίες!

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟ.

Μετά από οκτώ μέρες στο Σαν Κάρλος της Κόστα Ρίκα η κυπριακή αποστολή ποδηλασίας επέστρεψε στη βάση της. Η βαλίτσα για το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό πρωταθλήμα ποδηλασίας γέμισε με ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα σωρό από εμπειρίες που θα βοηθήσουν τις αθλήτριες μας στο μέλλον. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Γεωργίου κατάφερε να ξεχωρίσει, αφού κατάφερε να σηκώσει ψηλά της σημαία μας, ανεβαίνοντας στο βάθρο ως 3η στο XCE, ενώ εξήλθε 5η στο Criterium. Θετικό το πρόσημο και για τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Δ. Κουκουμά κατέγραψε 8η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ η στους αγώνες XCO η Στυλιάνα Καμιλάρη τερμάτισε στην 9η θέση. Καλές στιγμές είχε και η Ε. Κουκουμά, η οποία τερμάτισε ως 14η στην ατομική χρονομέτρηση.
«Ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη που θα λάμβανα μέρος σε μια Παγκόσμια πανεπιστημιάδα καθώς είναι μια εμπειρία που ίσως να μην έχω την δυνατότητα να ξαναζήσω. Το επίπεδο δεν θα έλεγα ότι ήταν χαμηλό, καθώς υπήρχαν αθλήτριες με δυνατά αποτελέσματα στο παρελθόν. Είχα θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους γι’ αυτούς τους αγώνες και το καλύτερο που μπόρεσα να πάρω ήταν η 3η θέση στο XCE και μια 5η θέση στο Criterium», είπε αρχικά στο γραφείο Τύπου του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού η Κωνσταντίνα Γεωργίου και συνέχισε: «Για έμενα είναι δύο αρκετά καλά αποτελέσματα τα οποία μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω κάτι καλύτερο. Το επόμενο διάστημα έχουμε κάποιους συμπαντικούς αγώνες, οπού θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ελπίζοντας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα», συμπλήρωσε γεμάτη αισιοδοξία.
Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την παρουσία των χορηγών μας.
ΟΠΑΠ Κύπρου Charalambides Christis Cablenet Sports βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Ειδικές ευχαριστίες και στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού - KOA που συνεχίζει να ακολουθεί, να στηρίζει και να επιβραβεύει τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011