Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Χάντμπολ Ανδρών

17/04/2024 - HANDBALL ΑΝΔΡΩΝ 2023-2024

Χάντμπολ Ανδρών: Ανώτερο, επιβλητικό και τροπαιούχο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε! Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητα του στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών, κερδίζοντας άλλο ένα πρωτάθλημα. Στο τελευταίο του παιχνίδι, κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 45-15 και πήρε αήττητο το φετινό πρωτάθλημα.

Από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια ήταν τεράστια. Το Ευρωπαϊκό μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα πήρε δυνατό προβάδισμα στο ημίχρονο (22-9) και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε τη διαφορά του από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μέχρι το τέλος του αγώνα, τα δεδομένα του αγώνα ήταν αδύνατον να αλλάξουν. Εν τέλει, οι δύο ομάδες και όλοι όσοι θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν την αναμέτρηση σε πάντα αθλητοπρεπή πλαίσια. Από επτά γκολ πέτυχαν οι Aχιλλέας Αχιλλέως, Γιώργος Χιώνης και Αλέξανδρος Οικονόμου, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, διακρίθηκε ο Φώτης Φεκκάς με τέσσερα γκολ.

Μόλις μετά τον αγώνα απονεμήθηκαν μετάλλια στους πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού, αλλά και στους δευτεραθλητές, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τις απονομές έκανε ο Πάνος Αντώνιου, πρόεδρος επιτροπής χειροσφαίρισης της ΚΟΠΑ.
----------------------------------------------------------------------
9/4/2024
Δεν… παίζεται το Ευρωπαϊκό

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Με άλλη μια νίκη προχώρησε τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Οι χειροσφαιριστές του Αντρέα Αντρέου κέρδισαν το Frederick με 17-33 στην Αίθουσα του Αγίου Δομετίου.
Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε από το α’ ημίχρονο, εκεί όπου οι χειροσφαιριστές του Ευρωπαϊκού κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά στο σκορ (3-20).

Το παιχνίδι… «καθάρισε» ουσιαστικά απ’ το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήταν ευκαιρία για όλους τους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να απολαύσουν την αναμέτρηση.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους νικητές, οι οποίοι αγκαλιάσουν και το φετινό πρωτάθλημα, με το Frederick να είναι ευχαριστημένο με την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος και την προσπάθεια των φοιτητών – αθλητών.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο Αχιλλέας Αχιλλέως του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου, ο οποίος σκόραρε 8 γκολ.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011