Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών & Γυναικών

06/08/2023 - Χάλκινη με καλύτερη φετινή επίδοση η Καλία Αντώνιου.

Χάλκινη με καλύτερη φετινή επίδοση 25:15 στα 50μ. Ελεύθερο η Πρωταθλήτρια μας Κάλια Αντώνιου.
Με δυο μετάλλια και μια εξαιρετική επίδοση τελείωσε τις υποχρεώσεις στα FISU World University Games.
Συγχαρητήρια στην Καλία μας και τον προπονητή της Σταύρο Μισαηλίδη.


--------------------------------------------------------------------------------
Η Κάλια ονειρεύεται μετάλλιο!

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 100Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Κάλιας Αντωνίου κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (02/08) στα World University Games που γίνονται στη Chengdu της Κίνας, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της κολύμβησης στα 100μ ελεύθερο.
Η νεαρή αθλήτρια του Σταύρου Μιχαηλίδη είχε χρόνο 55:36 στα 100μ ελεύθερο στην κούρσα του προ-ημιτελικού και πέρασε με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στον ημιτελικό. Εκεί, η Κάλια χρειάζονταν έναν από τους καλύτερους οκτώ χρόνους, προκειμένου να περάσει στον τελικό της αυριανής μέρας (γύρω στις 14:48) και τα κατάφερε.
Με χρόνο 55.29 τερμάτισε ως τέταρτη μαζί με την Τσέχα Μπαρμπάρα Γιανίκοβα και κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η νεαρή αθλήτρια θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτό, να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να καταφέρει να πλασαριστεί στη ζώνη των μεταλλίων. Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τους αγώνες, η Αντωνίου χρειάζεται χρόνο κοντά στην ατομική της επίδοση για να καταφέρει να διεκδικήσει μετάλλιο.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011