Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Πετόσφαιρα Ανδρών

07/03/2023 - ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 2022-2023

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την πρώτη μάχη!

Με μεγάλο νικητή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άρχισε και η πρώτη μάχη του φιλέ στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα της πετόσφαιρας. Το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο κέρδισε με 3-0 σετ (25-23, 25-17, 25-21) το Πανεπιστήμιο Κύπρου και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Το πρώτο σετ προϊδέαζε ότι θα γινόταν μια μεγάλη μάχη. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου πάντα είχε τις απαντήσεις. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι, με την πλάστιγγα να γέρνει στο τέλος προς το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο (25-23). Και αφού, οι πετοσφαιριστές του Χριστοδουλίδη πήραν το πρώτο σετ, είχαν και την απαιτούμενη ψυχολογία για να φθάσουν στο 2-0. Πιο απλά από ότι δείχνει το 25-17, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να μοιάζει να μένει από δυνάμεις.

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά. Οι πετοσφαιριστές Χρυσοστόμου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να προηγηθούν με ηγέτη και κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Σκορδή, ο οποίος βρέθηκε σε αρκετά καλή μέρα. Προηγήθηκαν, ωστόσο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σοβαρεύθηκε και με συνεχόμενους πόντους του Ελευθερίου, πήρε το σετ και συνάμα και τον αγώνα.

Την ερχόμενη αγωνιστική, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μπαίνει στη μάχη και φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού. Ρεπό για το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011