Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αντιπτέριση Ανδρών & Γυναικών

19/04/2022 - ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας ολοκληρώθηκε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην τελική βαθμολογία τρεις πρώτες θέσεις σε διαφορετικές κατηγορίες κατέλαβε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στους άντρες, στο διπλό αντρών και το διπλό γυναικών ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία απλό γυναικών.

Αναλυτικά στο απλό αντρών ο Ορέστης Πίσσης του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν εκπληκτικός απέναντι στον αντίπαλο του του Πανεπιστημίου Frederick τον φανταστικό Αντώνη Αντωνίου ο οποίος μάλιστα κέρδισε το πρώτο σετ με 11-21.

Η συνέχεια ήταν ένα απόλυτο ντέρμπι αφού ο Ορέστης ανέβασε στροφές και κατάφερε να κερδίσει με 21-16 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες.

Το τελευταίο σετ έσπαγε καρδιές με εκπληκτικές φάσεις και από τους δύο παίκτες με τελικό όμως νικητή στις λεπτομέρειες τον Ορέστη Πίσση του Πανεπιστημίου Κύπρου ο οποίος κέρδισε με 26 -24 και το παιγνίδι με 2-1 μετά από ένα συγκλονιστικό παιγνίδι από δύο εκπληκτικούς παίκτες.

Στις γυναίκες αντιμέτωπες βρέθηκαν η Ιωάννα Πίσση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Στέφανη Φράγκου του Πανεπιστημίου Κύπρου. Με μεγαλύτερη ευστοχία αλλά και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του παιγνιδιού η Ιωάννα Πίσση κατάφερε να κερδίσει με 21-7 και 21-14 κερδίζοντας και τον τίτλο στο απλό γυναικών.

Μετά το εκπληκτικό παιγνίδι στο απλό αντρών αναμέναμε φυσιολογικά με αγωνία και το παιγνίδι στο διπλό με τους Ορέστην Πίσση και Σταύρο Χατζηκωστή του Πανεπιστημίου Κύπρου να βρίσκονται αντιμέτωποι με του Αντώνη Αντωνίου και Κύπρο Δημητρίου του Frederick University.

Τελικά νικητές ανακηρύχθηκαν οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι παίζοντας με πάθος και σοβαρότητα κατάφεραν να κερδίσουν με 21-13 και 21-15 κερδίζοντας ακόμη μία πρώτη θέση .
Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εκπληκτική αφού στο διπλό γυναικών έγινε «σφαγή» για την νίκη Άντρια Παπαπολυβίου και Στέφανη Φράγκου του Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκαν απέναντι στις Νικόλ Πεττεμερίδου και Ιωάννα Πίσση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τις οποίες και κέρδισαν στο πρώτο σετ με 21-11.

Η αντίδραση όμως των παικτριών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήταν άμεση και κατάφεραν να κερδίσουν το επόμενο σετ με 14-21 παίζοντας καταπληκτικά.

Στο τελευταίο σετ έγινε επίδειξη των εξαιρετικών δυνατοτήτων των παικτριών και των δύο πανεπιστήμιων με την νίκη όμως να πηγαίνει στα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου τα οποία κέρδισαν τελικά το σετ με 21-17 και φυσικά το παιγνίδι με 2-1 νίκες και πανηγύρισαν ακόμη μία πρωτιά για το Πανεπιστήμιο τους.
Η συνολική διοργάνωση ήταν για άλλη μία φορά καταπληκτική και η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών των Πανεπιστημίων προκάλεσε ευχάριστή έκπληξη .

Επισυνάπτονται αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

ΑΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ

1Η ΘΕΣΗ – ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΙΣΣΗΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
2Η ΘΕΣΗ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY
3Η ΘΕΣΗ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1Η ΘΕΣΗ – ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΣΣΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
2Η ΘΕΣΗ – ΣΤΕΦΑΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
3Η ΘΕΣΗ – ΑΝΤΡΙΑ ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ

1Η ΘΕΣΗ – ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΙΣΣΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
2Η ΘΕΣΗ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΚΥΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1Η ΘΕΣΗ – ΑΝΤΡΙΑ ΠΑΠΑΠΟΛΥΒΙΟΥ – ΣΤΕΦΑΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
2Η ΘΕΣΗ – ΝΙΚΟΛ ΠΕΤΤΕΜΕΡΙΔΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΣΣΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011