Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Καλαθόσφαιρα Ανδρών

19/04/2022 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 2021– 2022

ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 95-66

Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιγνίδι οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και πολύ γρήγορα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 25-16.Με ιδιαίτερα πιεστική άμυνα αλλά και με μεγάλη ευστοχία στην επίθεση οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθήλωσαν τους αντιπάλους τους και πήραν μία μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο με 50-33.

Η συνέχεια ήταν τυπικού χαρακτήρα αλλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με απίστευτο ρυθμό δεν σταμάτησαν να βομβαρδίζουν τους αντιπάλους τους μέχρι και το τελικό σφύριγμα που τους βρήκε νικητές με 95- 65 και φυσικά μόνους και αήττητους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 66-69

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια αφού και τα δύο βρίσκονται μέσα στους στόχους τους για την κατάκτηση του τίτλου.Το παιγνίδι ξεκίνησε ισοδύναμα καλάθι - καλάθι και το ημίχρονο ήταν ισόπαλο 30-30.Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αφού το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε με πολύ καλή άμυνα αλλά και με εύστοχές επιθέσεις να πάρει προβάδισμα 8 πόντων και να κλείσει την τρίτη περίοδο με 45-53.

Το προβάδισμα αυτό όμως δεν ήταν τέτοιο που να έδινε σιγουριά για την εξέλιξη του παιγνιδιού. Οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αντέδρασαν σωστά και μείωσαν αλλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου σφίγγοντας ακόμη περισσότερο την άμυνα τους και με σωστές επιθέσεις στα τελευταία στάδια του παιγνιδιού κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη κερδίζοντας τελικά με 66-69 - νίκη που τους διατηρεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό πίσω από το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011