Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Ανδρών

19/04/2022 - FUTSAL ΑΝΔΡΩΝ 2021-2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FREDERICK UNIVERSITY ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

FREDERICK UNIVERSITY – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-0 (2-0)

Αήττητο συνέχισε την πορεία του το Frederick University ολοκληρώνοντας την σαιζόν με εκπληκτικά στατιστικά και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 8 νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια ανακηρύχθηκε και πρωταθλητής του φετινού εκπληκτικού για άλλη μία χρονιά Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος.

Στην τελευταία αγωνιστική βρέθηκε αντίπαλος του επίσης πολύ δυνατού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου το οποίο όμως λύγισε και αυτό μπροστά στην φανταστική ομάδα του Frederick University και παρά την καλή του εμφάνιση.

Από την άλλη το Frederick University παίζοντας για άλλη μία φορά σπουδαίο ποδόσφαιρο πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και κατάφερε να ολοκληρώσει τον θρίαμβο του με 4-0 με συνολική στατιστική 24 βαθμών (αήττητο κα απόλυτο) με 47 τέρματα υπέρ και 10 κατά .

Η παρουσία του Frederick University ήταν χωρίς υπερβολή εκπληκτική και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στο άλλο παιγνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφεραν ισοπαλία 2-2 και κατέλαβαν την 6 και 5η θέση αντίστοιχα.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011