Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Καλαθόσφαιρα Ανδρών

11/04/2022 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 2021– 2022

ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ 76-31 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΤΡΩΝ.
ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

ΠΑΝΕΠΣΙΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 76-31

Νίκη που το κρατά ζωντανό στο κυνήγι του φετινού τίτλου και φυσικά που το έφερε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου με 76-31 μέσα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας αντρών.
Κάκιστο θέαμα είχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο όπου και οι δύο ομάδες έκαναν ρεκόρ αστοχίας αφήνοντας το σκορ στο πενιχρό 7-6
Το δεύτερο όμως δεκάλεπτο όπως και το τρίτο ήταν για τους παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου ιδιαίτερα παραγωγικά αφού η … αφύπνιση ήταν εντυπωσιακή και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ αρχικά με 34-20 ( σκορ ημιχρόνου) και στην συνέχεια με 57-19 απόρροια τις εκπληκτικής άμυνας αλλά και της ευστοχίας των παικτών του.
Δυστυχώς οι παίκτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και υπέκυψαν φυσιολογικά μπροστά στον ανώτερο αντίπαλο.
Η συνέχεια και το τέλος του παιγνιδιού -4η περίοδος -ήταν ανάλογο με τις δυνατότητες στη δεδομένη στιγμή των ομάδων και το τελικό 76 -31 καταγράφει και την εικόνα του παιγνιδιού στη μεγαλύτερη του διάρκεια.
Με την νίκη του αυτή το Πανεπιστήμιο Κύπρου πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μπροστά από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο όμως έχει αγώνα λιγότερο ενώ προηγείται και στις νίκες στους μεταξύ τους αγώνες .
Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού όλα παραμένουν ανοικτά και η ανατροπή καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 80-48

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκαν οι καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου οι οποίοι παίζοντας εξαιρετικά καλά κατάφεραν να ξεφύγουν στο πρώτο δεκάλεπτο με 20-13 και να κτίσουν μία σχετικά καλή διαφορά που θα τους βοηθούσε στην συνέχεια κάτι το οποίο και έγινε .
Πιέζοντας στην συνέχεια τους αντιπάλους τους με ασφυκτική άμυνα κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 45-21 και να αγκαλιάζουν σοβαρά το ροζ φύλλο αγώνα.
Στην συνέχεια οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη και το 65-37 της τρίτης περιόδου ουσιαστικά καθόριζε και τον νικητή .
Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πιο ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια κατάφεραν να πάρουν το παιγνίδι με το τελικό 80-48 νίκη που τους σταθεροποιεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ενώ απομένουν σημαντικά παιγνίδια στην συνέχεια.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011