Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

19/01/2021 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Γλαύκος Μιχαηλίδης

Αγαπητοί φίλοι

Η πρωτόγνωρη κατάσταση του τελευταίου χρόνου εξαιτίας του COVID 19 έχει σαφέστατα πολλά θύματα από όλα τα στρώματα και όλα τα επίπεδα του λαού μας αλλά έχω την εντύπωση ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί απίστευτα δυσανάλογα σε σύγκριση με άλλους τομείς.

Στην οικογένειά αυτή ανήκει και ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε ραγδαία ανάπτυξη με τους Κύπριους φοιτητές /τριες-αθλητές/τριες μας να έχουν τεράστιες επιτυχίες τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό με μεγάλες προοπτικές.

Μέσα και κάτω από αυτά τα δεδομένα και μέχρι επιτέλους να παρθούν διαφορετικές αποφάσεις αποφασίσαμε όπως έρθουμε σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους με τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό (τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ., Προπονητές αλλά και πολλούς Αθλητές από όλο το φάσμα των Πανεπιστημίων μας) όπου με συνεντεύξεις αλλά και εισηγήσεις θα επιχειρήσουμε να κρατήσουμε το πνεύμα αλλά και το ηθικό όσο ψηλότερα γίνεται και να μεταφέρουμε στον κόσμο την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας αλλά και τον τρόπο που οι ίδιοι βίωσαν η και βιώνουν αυτή την αποχή, στέλνοντας όμως και αισιόδοξά μηνύματα για την συνέχεια.

Για αυτό τον σκοπό προγραμματίζεται να ετοιμαστεί και κατ’ επέκταση να σταλεί από τον εκπρόσωπο τύπου της ομοσπονδίας κ Γλαύκο Μιχαηλίδη σε όλους, σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο αφού ετοιμαστεί (απαντηθεί σε επίπεδο συνεντεύξεων) θα προωθηθεί σε όλα τα ΜΜΕ όπως κάνουμε μέχρι τώρα.

Ο κ Γλαύκος Μιχαηλίδης θα επικοινωνήσει τις επόμενες μέρες τηλεφωνικά με όλους για διευκρινήσεις και ότι άλλο χρειαστεί .

Παράκληση προς όλους για την συνεργασία σας για την οποία είμαι πέρα για πέρα σίγουρος ότι θα την έχω αφού με την δική σας συμβολή και καθοδήγηση πιστεύω ακράδαντα να έχουμε άριστα αποτελέσματα .

Η εμπειρία των Μελών του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δρ. Μιχάλη Κρασιά αλλά και των καθηγητών προπονητών μας θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια τόσο στους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας αλλά γενικότερα στην ιδέα του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού αποδεικνύοντας ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες παραμένουμε πρωτοπόροι στον Κυπριακό Αθλητισμό.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα και είμαι σίγουρος ότι και τώρα θα πρωτοστατήσει και πάλι για την ανάκαμψη της κοινωνίας.Ευχαριστώ θερμά

Γλαύκος Μιχαηλίδης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 99544969

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011