Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

24/09/2020 - FISU VOLUNTEERS ACADEMY LEADERS 2020

FISU VOLUNTEERS ACADEMYLEADERS 2020

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε η Σιμόνη Κυριάκου το σεμινάριο μέσα στα πλαίσια του FISU VOLUNTEERS ACADEMY LEADERS η οποία αντιπροσώπευσε επάξια την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Το σεμινάριο λόγο της πανδημίας έγινε διαδικτυακά και χωρίστηκε σε δύο μέρη εκείνο του Ιουνίου και αυτό του Σεπτεμβρίου.

Εντυπωσιασμένη η Σιμόνη από τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος αλλά και την κατάρτιση των εκπαιδευτών δηλώνει περήφανη που θα αποτελεί νέο μέλος της FISU VOLUNTEERS ACDEMY LEADERS 2020 αποκτώντας μάλιστα τον τίτλο της FISU Student Ambassador.

Τον Ιούνιου δόθηκαν συνοπτικά οι στόχοι της ακαδημίας όπως επίσης και τα καθήκοντα και ευθύνες του Student Ambassador Leader.

Από την άλλη το σεμινάριο τον Σεπτέμβριο συμπεριλάμβανε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα όπως την αξία και την σημασία για την ομαδικότητα και την προώθηση του αθλητισμού.

Παράλληλα περιελάβανε τρόπους της αποτελεσματικής επικοινωνίας όπως τον τρόπο δημιουργίας εθελοντικών ομάδων για την προώθηση του αθλητισμού, τον τρόπο διεξαγωγής συνεντεύξεων, την αξία που σου δίνουν οι υπεύθυνοι σου και πόσο αυτό σε βοηθά να ανελιχθείς γενικά, για την προώθηση του νέου σήματος της ακαδημίας και ιδιαίτερα την σημασία του αθλητισμού χωρίς ναρκωτικά.

Επιπλέον ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν εάν γιορτάζουν την διεθνή ημέρα Πανεπιστημιακών Αθλημάτων στην χώρα μας και με πιο τρόπο.

Συγκεκριμένα όλο το σεμινάριο κάλυπτε με αρκετές λεπτομέρειες κα πλήρες υλικό τον ρόλο και τις ευθύνες που έχει ο Ambassador Leader επιπρόσθετα απ’ αυτό που υπήρχε στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον δίνοντας μάλιστα την ευκαιρίανα συνομιλήσουν μεταξύ τους όλοι οι μελλοντικοί Ambassador Leaders,αρχικά διαδικτυακά, αλλά αφήνοντας ζωντανή και την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα συναντηθούν όλοι στο Καζάν αφού ξεπεραστεί η πανδημία μου ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Σιμόνη Κυριάκου ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Αιμίλιο Σολωμού μέλος του ΔΣ της ΚΟΠΑ αλλά και τη Πόπη Φεγγαρά γραμματέα της Ομοσπονδίας για την στήριξή που είχε αλλά και όλους στο ΔΣ του συμβουλίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΚΟΠΑ Δρ Μιχάλη Κρασιά για την εμπιστοσύνη αλλά και την ευκαιρία που της δόθηκε να λάβει μέρος σε ένα τόσο ενδιαφέρον και εξειδικευμένο σεμινάριο.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία πανεπιστημιακού Αθλητισμού για άλλη μία φορά δείχνει εμπράκτως την στήριξη της στους φοιτητές αθλητές της σε κάθε ευκαιρία με άριστα αποτελέσματα αφού οι φοιτητές μας αποκομίζουν εμπειρίες και γνώσεις σε όλα τα επίπεδα.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011