Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

07/09/2020 - FISU WORLD FORUM 2020

FISU WORLD FORUM BUDAPEST 2020

Προς ΔΣ ΚΟΠΑ

Με αφορμή την εκπροσώπηση της χώρας μας και της ομοσπονδίας μας στο FISU Forum 2020 θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Δρ. Μιχάλη Κρασιά και όλο το Δ.Σ. για την επιλογή μου.

Ήταν ένα εποικοδομητικό σεμινάριο με πολλά ενδιαφέροντα sessions και workshops όπου μπορούσαμε να επιλέξουμε μέσα από 5 θέματα.

Υπήρχε διαχωρισμός τον φοιτητών σε 7 ομάδες και έγινε προσπάθεια για την παρουσία ενός project από κάθε ομάδα. Η ομάδα που είχα επιλέγει ήταν η 7η και λειτουργούσαμε (Viber - Skype) με άλλους συμφοιτητές μας μέσο Διαδικτύου για την υλοποίηση του project.

Αναπόφευκτα στο Forum ήταν τα θέματα και τα προβλήματα που παρουσίασε η πανδημία αλλά και με ποιούς τρόπους αντιμετωπίστηκαν.

Λόγω της πανδημίας αναπτύχθηκε το e-sports (ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο και ηλεκτρονικό σκάκι) τα οποία θα μπορούσε να προσθέσουμε και στα δικά μας προταθληματα.

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία όπου με την βοήθεια του Δρ. Αιμίλιου Σολωμού και της Κ. Ποπης Φεγγαρα καταφέραμε να έχουμε μια ωραία συμμετοχή!

Κλείνοντας δηλώνω ότι είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την ΚΟΠΑ σε θέματα του πανεπιστήμιακού αθλητισμού από οποία θέση μπορώ να βοηθήσω.


Με εκτίμηση
Λιοτατής Αντώνης

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011