Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Ανδρών

09/03/2020 - FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2019– 2020

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΟΥΤΣΑΛ ΑΝΤΡΩΝ

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2-3

Απίστευτο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμιά τα οποία πρόσφεραν απλόχερα γκολ και θέαμα σε ένα απόλυτα συναρπαστικό και εκπληκτικό παιγνίδι το οποίο κρίθηκε σε 15 λεπτά …
Μετά από ένα συναρπαστικό και εκπληκτικό πρώτο 30 λεπτό γεμάτο πάθος ένταση και χαμένες ευκαιρίες το χορό των τερμάτων άνοιξέ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο 30’ (0-1) με τον Παπαλαζάρου Λάζαρο για να απαντήσει στο 38’ το Frederick με τον Δώρο Μανώλη κάνοντας το 1-1.

Πριν καλά καλά σωπάσουν οι πανηγυρισμοί οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αμέσως με την σέντρα πέτυχαν το 1-2 στο 39’ με τον Κοπτίδη Νικόλα για να απαντήσει άμεσα το Frederick University με τον Ιωσήφ Ιωσήφ κάνοντας το 2-2 σε ένα «τρελό» παιγνίδι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τέλος του.

Από εκεί και πέρα όλα τα περιμέναμε αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων κυνηγούσαν με πάθος την κάθε μπάλα και την κάθε ευκαιρία. Τελικά και συγκεκριμένα στο 43 ο Κοπτίδης Νικόλας κατάφερε να πετύχει το 2-3 σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό και παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Frederick University για την μεγάλη ανατροπή.

Με το αποτέλεσμα αυτό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.
------------------------------------------------------------------------------------
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6-2

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 6-2 σε παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούσταλ ανδρών στην κλειστή αίθουσα του Ευρωπαϊκού. Στη τρίτη θέση και τους έξι βαθμούς βρίσκεται πλέον το Ευρωπαϊκό, ενώ στη τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σχετικά με τον αγώνα, οι παίκτες του Φρίξου Πιερή μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πάρουν από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού. Κάτι που κατάφεραν, καθώς το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 3-1. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με το Ευρωπαϊκό να κυριαρχεί και να φθάνει σε ευρεία νίκη με 6-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λέανδρος Κυριάκου, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ (5’, 22’, 37’), ένα στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Αντρέας Νικολάου (13’, 33’) και ακόμα ένα ο Δημήτρης Αγγελή (26’). Από πλευράς του Πανεπιστημίου Κύπρου, και τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Χάρης Καλλούππας (10’, 28’).

----------------------------------------------------------------------------------

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΤΟ FREDERICK UNIVERSITY ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΑΝΤΡΩΝ

FREDERICK UNIVERSITY– ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6-0 (5-0)
Πραγματικός οδοστρωτήρας το Frederick University οι παίκτες του οποίου παίζοντας καταπληκτικά σχεδόν σε όλη την διάρκεια το παιγνιδιού φιλοδώρησαν με 6 τέρατα τους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν μ μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του αγώνα.

Το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου άλλαξε τα δεδομένα για το δεύτερο μέρος αφού αμφότερες οι ομάδες έριξαν ρυθμούς για διαφορετικούς λόγους και το τελικό 6-0 κρίνεται δίκαιο με το Frederick University να κάνει μία σπουδαία πρεμιέρα ανοίγοντας με το καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.
-------------------------------------------------------------------------------------
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2-6 (1-4)

Μεγάλο παιγνίδι έγινε και στο άλλο παιγνίδι του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος φούτσαλ αφού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου παίζοντας εξαιρετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφεραν με 4 τέρματα στο πρώτο μέρος να ξεκαθαρίσουν στους αντιπάλους το ποιο θα ήταν το αφεντικό στο παιγνίδι κάτι που με την αγωνιστική τους παρουσία το επιβεβαίωσαν κερδίζοντας στο τέλος με το ευρύ και εμφαντικό 2-6 .

Οι παίκτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου φάνηκε να αιφνιδιάστηκαν με τον τρόπο που μπήκε στο παιγνίδι το Πανεπιστήμιο Κύπρου και δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιγνίδι απέναντι σε μία ισχυρότερη όπως παρουσιάστηκε ομάδα χάνοντας στο τέλος και παρά την αντίδραση που προσπάθησαν να βγάλουν πετυχαίνοντας 2 τέρματα από ένα σε κάθε ημίχρονο.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011