Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

01/01/2020 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ 2019- 2020

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1-3

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμη Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, το οποίο μας κράτησε το ενδιαφέρον από το πρώτο παιγνίδι μέχρι και το τελευταίο.

Τελικός Πρωταθλητής το Πανεπιστήμιο Κύπρου οι παίκτες του οποίου παρουσιάστηκαν σταθεροί σχεδόν σε όλα τα παιγνίδια και κυρίως στα ντέρμπι καταβάλλοντας εύκολα η δύσκολα τους αντιπάλους τους πετυχαίνοντας τον στόχος τους που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης και φυσικά του Πρωταθλήματος.

Στον τελευταίο αγώνα οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου αν και πρωταθλητές μαθηματικά αντιμετώπισαν τον αγώνα με ιδιαίτερη σοβαρότητα και πείσμα για την νίκη στοιχεία τα οποία τους συνόδευαν σε όλο τον φετινό Ποδοσφαιρικό Μαραθώνιο.

Με δύο γκολ στο Α μέρος οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου άνοιξαν διάπλατα την διαδρομή για την νίκη. Σε ένα παιγνίδι που ξεδίπλωσαν πολλές φορές και κατά διαστήματα τις ποδοσφαιρικές τους αρετές. Το τελικό 1-3 ήταν απλά το αποτέλεσμα του τι πρόσφεραν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και μία νίκη η οποία σφράγισε την πολύ καλή τους παρουσία στον εξαιρετικό φετινό ποδοσφαιρικό μαραθώνιο τον οποίο τελικά κατέκτησαν δεχόμενοι μόνο μία ήττα.

Οι πανηγυρισμοί στο τέλος ήταν εντελώς φυσιολογικοί, απόρροια του μεγάλου άγχους της προσπάθειας αλλά και της θέλησης για την κατάκτηση ακόμη ενός Ποδοσφαιρικού Πανεπιστημιακού Τίτλου.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011