Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Καλαθόσφαιρα Γυναικών

20/11/2019 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019– 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ–ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 51-50 (34-20)

Τεράστιας βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου μέσα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών μετά από ένα συγκλονιστικό κυριολεκτικά παιγνίδι.

Η δυναμική αλλά και το γεγονός ότι οι ομάδες είναι και παρουσιάζονται ισοδύναμές φάνηκε από την εξέλιξη του πρώτου παιγνιδιού και με βάση αυτά τα δεδομένα περιμέναμε ένα μεγάλο παιγνίδι και δεν διαψευστήκαμε .

Στο Α δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και συμβάδιζαν καλάθι κλείνοντας στο ισόπαλο 11-11.

Στο Β δεκάλεπτο οι παίκτριες του πανεπιστημίου μπήκαν αφηνιασμένες και με ένα επιμέρους 23-9 κατάφεραν να προηγηθούν με 34-20 βάζοντας δύσκολα στις αντιπάλους τους αλλά ταυτόχρονα και νέα δεδομένα στο παιγνίδι..

Το τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν το αναμενόμενο από το πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο μετά από ένα συνεχόμενο blackout έδωσε την ευκαιρία στο Τεχνολογικό πανεπιστήμιο όχι απλά να μπει στο παιγνίδι αλλά να κάνει σκέψεις ακόμα και για την διεκδίκηση του αφού κατάφερε να μειώσει σε 44-35 σε ένα επιμέρους 10-15.

Η τελευταία περίοδος ήταν δραματική αφού οι παίκτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου εκμεταλλευόμενες την κάθετη πτώση της αγωνιστικής συμπεριφοράς των αντιπάλων τους τα έδωσαν όλα για την νίκη αλλά στο τέλος έφυγαν με την πίκρα της αποτυχίας αφού την ύστατη το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να αποφύγει την ανατροπή σε βάρος του αλλά και την απώλεια της ευκαιρίας να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Το τελικό 51-50 δείχνει και το μέγεθος της ανταγωνιστικότητας μέσα στο γήπεδο μέχρι και το τελικό σφύριγμα για την λήξη ενός ακόμα εντυπωσιακού Πανεπιστημιακού Αγώνα στην Καλαθόσφαιρα Γυναικών.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011