21 Απριλίου, 2019


Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών

25/04/2018 - Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών και Γυναικών 21 Απριλίου 2018.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY

ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ FREDERICKUNIVERSITYΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η παράδοση έγινε θεσμός και το άθλημα αλλά και η ημερίδα του BeachVolley του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού μετατράπηκε σε μία εξαιρετική γιορτή του αθλήματος όπου αθλητές και αθλήτριες –φοιτητές και φοιτήτριες - με εξαιρετικό ταλέντο καταθέτουν στα γήπεδα των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του πανεπιστημίου Κύπρου μπόλικο πάθος και σασπένς.

Στον μεγάλο τελικό αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες του FrederickUniversity και η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (1).

Το παιγνίδι ήταν καταπληκτικό όπως άλλωστε αναμενόταν από παίκτες υψηλών προδιαγραφών και κρίθηκε στο ται μπρέικ αφού το πρώτο σετ κέρδισαν οι αθλητές του FrederickUniversity Γαβριήλ Γεωργίου και Κώστας Καλαφάτης με 21-15 για να φέρουν το παιγνίδι στα ίσα οι παίκτες του πανεπιστημίου Λευκωσίας ,την ομάδα του οποίου αποτελούσαν οι Αντώνης Λιοτατής και Αντρέας Χρίστου,με 21-14 ,στέλνοντας τον … τίτλο στο κρίσιμο τάι μπρέικ.

Εκεί οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα με την νίκη να χαμογελά τελικά στο FrederickUniversity με 15-9 μετά από συγκλονιστικό αγώνα.

Συγκλονιστικός ήταν και ο αγώνας στις γυναίκες όπου αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες του πανεπιστημίου Κύπρου (1)με τις αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή να αποτελούν το δίδυμο της ομάδας και η ομάδα του πανεπιστημίου Λευκωσίας με τις Μαριώτα Αγγελοπούλου και Τσανουδάκη Κατερίνα να αποτελούν το αντίπαλο δίδυμο ,σε παιγνίδι το οποίο κρίθηκε και πάλι στο Τάι μπρέικ.

Το Πρώτο σετ κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 21-15 για να ισοφάριση τα σετ σε 1-1 το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 21-19.

Στην ρουλέτα του Τάι μπρέικ τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισαν στις λεπτομέρειες τις αντιπάλους τους σε ένα αγώνα που θα γραφτεί στην ιστορία του Πανεπιστημιακού Beachvolley λόγο της τροπής που πήρε αλλά και το πάθος και την ένταση, πέρα από την ποιότητα που πρόσφεραν απλόχερα τα κορίτσια των δύο ομάδων και βεβαίως και χάρη στο τελικό σκορ του τάι μπρέικ, 17-15 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο πανηγύρισε έντονα και δικαιολογημένα μια σπουδαία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου κατακτώντας το τρόπαιο με 2-1 σετ.

.................................................................................................................
Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών και Γυναικών 21 Απριλίου 2018.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ΚΟΠΑ προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών και Γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.


Οι δηλώσεις συμμετοχής, πρέπει να υποβληθούν από τα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όχι αργότερα από τις 16 Απριλίου 2018.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011