Πέμπτη 20 Ιουνίου, 2019


Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Γυναικών

08/05/2018 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FUTSAL ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017-2018

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSAL ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017– 2018

ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ …. ΗΤΤΑ
FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ 4-5 (2-3)

Την γιορτή και την …φιέστα τίτλου του Frederick University χάλασαν στο πρωτάθλημα του Futsal Γυναικών τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και για άλλη μία φορά ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός πρωτοπορεί αφού η μέχρι εκείνο το σημείο ομάδα χωρίς νίκη κατάφερε να κερδίσει την ήδη πρωταθλήτρια ομάδα του Frederick University.
Λίγο το γεγονός ότι ήταν πρωταθλήτρια λίγο το γεγονός ότι τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν χωρίς νίκη … αποσυντόνισε τις παίκτριες του Frederick University και από το 2-3 του Α μέρους βρέθηκαν να χάνουν με 4-5 στο Β μέρος σκορ με το οποίο μάλιστα τελείωσε και το παιγνίδι αφού δεν μπόρεσαν να το ανατρέψουν.
Παρά την ήττα τους και το σοκ που τους προκάλεσε – αφού έχασαν και το αήττητο τους - τα κορίτσια του Frederick University πανηγύρισαν δικαίως ακόμη ένα τίτλο αφού ήταν κατά τεκμήριο η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μαθαίνοντας βεβαίας ότι …. στο πρωτάθλημα περιλαμβάνεται και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος.
Ο τίτλος όμως κερδήθηκε δίκαια πέρα ως πέρα και το Frederick University έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια την δική του χρυσή ιστορία στο γυναικείο άθλημα του Futsal.

1. FREDERICK UNIVERSITY (36-16) 15
2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (28-26) 12
3. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (11-19) 4
4. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (19-33) 4

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. FREDERICK UNIVERSITY
2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
3. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

............................................................................................................
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSALΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017– 2018

26/02/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-1(ημίχρονο3-1)
05/03/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-0(ημίχρονο 2-0)
05/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – FREDERICKUNIVERSITY 5-10(ημίχρονο3-8)
12/03/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0 (ημίχρονο 1-0)
12/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-8(ημίχρονο 1-5)
19/03/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-2(ημίχρονο 0-2)
19/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΚΥΠΡΟΥ - FREDERICKUNIVERSITY 3-6(ημίχρονο2-2)
26/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-3(ημίχρονο 1-2)
26/03/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-0(ημίχρονο 1-0)
16/04/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICKUNIVERSITY 3-7(ημίχρονο 2-4)
16/04/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 9-5(ημίχρονο 4-2)
02/05/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-5(ημίχρονο 2-3)

------------------------------------------------------------------------
FREDERICK – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-0 (1-0)

Μεγάλο παιγνίδι έκανε για άλλη μία φορά το Frederick University και ιδιαίτερα στο Β μέρος όπου τα κορίτσια του ανέβασαν στροφές και απέδειξαν σε όλους γιατί βρίσκονται πανηγυρικά και αήττητες στην πρώτη θέση του πίνακα διεκδικώντας ξανά τον τίτλο .
Σο Α μέρος η εξαιρετική αμυντική τακτική του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η εκπληκτική τερματοφύλακας της κράτησαν το παιγνίδι στο 1-0 αλλά η συνέχεια δυστυχώς για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν ήταν ανάλογη αφού οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Frederick ανέβηκαν ψηλά και πίεσαν ασφυκτικά καταφέρνοντας συνεχόμενα πλήγματα στην άμυνα των αντιπάλων με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει διαστάσεις θριάμβου και φυσικά η νίκη να κρατά την ομάδα τους στην κορυφή του πίνακα αήττητη.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-3 (1-2)

Φοβερό στην διακύμανση του σκορ παιγνίδι είχαμε όμως και σε αυτό το παιγνίδι όπου η πίστη και η θέληση των παικτριών του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν τα στοιχεία που τους έφερε τον πρώτο βαθμολογικό κέρδος αφού ο βαθμός που κέρδισαν ήταν και ο πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα μετά από μία σειρά ατυχών αποτελεσμάτων.
Από την άλλη του Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμιο πρέπει να μέμφεται εαυτόν για το αποτέλεσμα αφού όχι μόνο κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 πολύ νωρίς στο Α μέρος αλλά και στην συνέχεια και παρά την μείωση του σκορ από το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε 1-2 είχαν και πάλι αυξήσει την διαφορά σε 1-3. Λίγο ο εφησυχασμός λίγο τα αμυντικά λάθη αλλά και η πίεση από τις αντιπάλους έδωσαν την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να κάνει μία πολύ μεγάλη ανατροπή και να ισοφαρίσει λίγο πριν από το τέλος αφαιρώντας μάλιστα και το δικαίωμα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να αντιδράσει αφού ο χρόνος που απέμενε ήταν λίγος.
Το τελικό 3-3 μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – FREDERICK UNIVERSITY 5-10

Μεγάλη εμφάνιση από το Frederick University με το καλημέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το οποίο για άλλη μία χρονιά δείχνει ικανό να κάνει και φέτος μεγάλη πορεία και να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από τον τίτλο.
Βέβαια για να μπορέσει υλοποιηθεί θα πρέπει να αποδώσει καλά απέναντι σε εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους που όπως όλα δείχνουν θα συνθέσουν ένα ιδιαιτέρα δύσκολο πρωτάθλημα .
Το 3-8 του πρώτου μέρους μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση έδωσε την ευκαιρία στο Β μέρος στους παίκτες της να … ρίξουν στροφές και να δοκιμάσουν όλες οι παίκτριες τις δυνατότητες του ενώ από την άλλη οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν πάνω σε ένα δύσκολο αντίπαλο και να μειώσουν την διαφορά που φάνταζε εξ αρχής μεγάλη.
Το τελικό 5-10 κρίνεται δίκαιο αλλά ταυτόχρονα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-0

Σημαντικότατη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πάνω στον αντίπαλο του το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 3-0 μετά από ένα καλό αγώνα όπου οι νικήτριες κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων παίρνοντας από νωρίς ένα προβάδισμα με 2-0 σκορ με το οποίο έκλισε και το ημίχρονο.
Στην συνέχεια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του και παρά την πίεση που δέχτηκε κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει το σκορ αλλά να πετύχει ακόμη ένα τέρμα γράφοντας το τελικό 3-0 .

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ούτε στα πιο … τρελά τους όνειρα δεν θα πίστευαν τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ότι η βραδιά θα εξελισσόταν τόσο εύκολα για την ομάδα τους αφού με το καλημέρα του παιγνιδιού και μόλις στο 4 λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 με δύο τέρματα της Αντωνίας Πελοπίδα.

Παρά την μείωση του σκορ από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στο 15 λεπτό (2-1) οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέμειναν ψύχραιμες και με την Αντωνία Πελοπίδα να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια κατάφερε να πετύχει το 3-1 κλείνοντας το ημίχρονο με ένα σοβαρό προβάδισμα.

Το β ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες αλλαγές πέρα από το γεγονός ότι η Αντωνία Πελοπίδα κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα κάνοντας το τελικό 4-1 και ανοίγοντας πολύ νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα τον … δικό της λογαριασμό.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011