Πέμπτη 20 Ιουνίου, 2019


Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Ανδρών

08/05/2018 - FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2017– 2018

ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5-5 (2-2)

Αρνείται να χάση το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στο πρωτάθλημα Futsal και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν ήδη πρωταθλητές το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τους ανάγκασε να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο για ακόμη μία φορά.
Παίζοντας για το γόητρο και την φανέλα του πανεπιστημίου τους οι φουτσαλιστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για την νίκη αφού προηγήθηκαν 0-2 για να δεχτούν την ισοφάριση με την λήξη του ημιχρόνου αφού οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αντέδρασαν άμεσα έγκαιρα και σωστά.
Από την άλλη μπαίνοντας στο Β μέρος οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παίζοντας εκπληκτική μπάλα κατάφεραν να προηγηθούν και με 2-4 με τους πρωταθλητές να αντιδρούν με ψυχραιμία και να ισοφαρίζουν και πάλι σε 4-4 .
Ακόμα και όταν οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είχαν πάρει ξανά κεφάλι με 4-5 οι πορθητές ήταν εκεί για να πάρουν την ισοπαλία αποδεικνύοντας ότι σε καμία περίπτωση η επιτυχία τους δεν ήταν τυχαία.
Το τέλος του παιγνιδιού τους βρήκε να πανηγυρίζουν έντονα ακόμη ένα τίτλο παραμένοντας αήττητοι σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και μακρύ πρωτάθλημα όπως είναι αυτό των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝ. – FREDERICK UNIVERSITY 4-4 (1-3)

Κυνήγησα με πάθος τα τελευταία παιγνίδια την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και το παιγνίδι αυτό ήταν κυριολεκτικά τελικός αφού από την μία το Τεχνολογικό πανεπιστήμιο ήθελε μόνο νίκη για να την κατακτήσει ενώ το ακόμα και με ισοπαλία.
Όπως αναμενόταν παρακολουθήσαμε τεράστιο και εκπληκτικό παιγνίδι από δύο ομάδες που γνωρίζουν εξαιρετικά καλά το άθλημα και οι παίκτες τους μας το επιβεβαίωσαν ξεδιπλώνονταν πολλές αρετές στο γήπεδο.
Το 1-3 του Α ιμέρους για το Frederick University σε καμία των περιπτώσεων δεν απογοήτευσε τους αντιπάλους και την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι μπήκαν στο Β μέρος αποφασισμένοι για την ανατροπή…. Που λίγο έλειψε να την πετύχουν αφού ισοφάρισαν και διεκδίκησαν μάλιστα και την νίκη.
Τελικά το πανεπιστήμιο Frederick University με ψυχραιμία στα κρίσιμα τελευταία λεπτά κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία και φυσικά την 2η θέση την οποία πανηγύρισε και ανάλογα .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (44-23) 18
2. FREDERICK UNIVERSTITY (34-26) 13
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (29-28) 13
4. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (36-40) 6
5. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (24-50) 3

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
2. FREDERICK UNIVERSTIY
3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

.......................................................................................................
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2017– 2018

21/02/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΚΥΠΡΟΥ - FREDERICKUNIVERSITY 2-5 (ημίχρονο1-1)
21/02/18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-3 (ημίχρονο3-3)
28/02/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 9-2 (ημίχρονο 4-1)
28/02/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6-2 (ημίχρονο 3-1)
07/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5-9 (ημίχρονο 3-3)
07/03/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-6(ημίχρονο 2-2)
14/03/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY 6-3(ημίχρονο 2-2)
14/03/18 TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-2(ημίχρονο 2-1)
23/03/18 FREDERICK UNIVERSITY – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-3(ημίχρονο 1-1)
23/03/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2-6(ημίχρονο 2-3)
18/04/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 8-7(ημίχρονο 3-4)
18/04/18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-4(ημίχρονο 2-2)
23/04/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6-0(ημίχρονο 2-0)
23/04/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – FREDERICKUNIVERSITY 1-5(ημίχρονο 0-2)
25/04/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-4(ημίχρονο 1-1)
25/04/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2-2(ημίχρονο 0-2)
30/04/18 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-5(ημίχρονο 2-3)
30/04/18 FREDERICKUNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6-2(ημίχρονο 2-1)
02/05/18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICKUNIVERSITY 4-4(ημίχρονο 1-3)
02/05/18 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5-5(ημίχρονο 2-2)

.................................................................................................................
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5-9

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με την διακύμανση του σκορ να ανάβει κόκκινο στο ενδιαφέρον αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Πρωτάθλημα Futsal Αντρών είναι το κατεξοχήν εντυπωσιακότερο πρωτάθλημα των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων.
Με παίκτες που ξεχωρίζουν για τις ικανότητες τους αλλά και πάθος μεγάλων κατηγοριών το Πρωτάθλημα Futsal σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από αυτό της πρώτης κατηγορίας αντρών.
Μετά το 3-3 του πρώτου ημιχρόνου και προ του φάσματος να χάσουν σημαντικούς βαθμούς οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου μπήκαν πολύ δυναμικά στην επανάληψη ανέβηκαν ψηλά μάρκαραν σε όλο το γήπεδο τους αντίπαλους τους και κατάφεραν να πετύχουν ακόμη 6 τέρματα κερδίζοντας τελικά με 5-9 και σε συνδυασμό με το άλλο παιγνίδι κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-6

Απίστευτης ομορφιάς παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια σωστή διαφήμιση τόσο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος όσο και των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων αφού τόσο η εξέλιξη του σκορ όσο και οι περίτεχνες ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων ανέβασαν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα.
Μετά από ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο όπου οι ομάδες έμειναν στο 2-2 το Β μέρος επιφύλαττε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για την νίκη με τις εναλλαγές του σκορ να αφήνει άφωνους τους φιλάθλους που δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και η ευστοχία στο σκοράρισμα κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το ευρύ σκορ 6-6 αφήνοντας τους με την πίκρα της απώλειας του ενός βαθμού αλλά σαφέστατα με την ικανοποίηση ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει σε καμία περίπτωση ακλόνητο φαβορί και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο του φετινού σπουδαίου πραγματικά πρωταθλήματος.


ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6-2 (3-1)

Τις διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα έδειξαν στο πρώτο τους παιγνίδι οι φουτσαλιστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αφού με το δικό τους καλημέρα στο πρωτάθλημα κατάφεραν μετά από ένα σπουδαίο παιγνίδι να κερδίσουν τους σκληροτράχηλους αντιπάλους τους με 6-2 αφού τους φιλοδώρησαν από τρία τέρματα να ημίχρονο εκμεταλλευόμενοι την καλή τους επιθετική γραμμή αλλά και τα λάθη στην άμυνα των αντιπάλων βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό μακρύ και δύσκολο μαραθώνιο.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 9-2 (4-1)

Θέλοντας να «σβήσουν» την απώλεια των βαθμών στο πρώτο παιγνίδι της πρεμιέρα και παίζοντας εξαιρετικά καλά οι φουτσαλιστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα που ήθελαν απέναντι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κλείνοντας το ημίχρονο με 4-1. Από εκεί και πέρα και απαλλαγμένοι από το άγχος της εξέλιξης του παιγνιδιού πέτυχαν άλλα 5 τέρματα εκμεταλλευόμενοι και την αδυναμία των αντιπάλων να αντιδράσουν κερδίζοντας με το τελικό και ευρύ σκορ 9-2.

------------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY 2-5 (1-1)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα φούτσαλ αντρών μέσα στα πλαίσια των αγώνων της 2ης Αγωνιστικής Περιόδου των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων, αφού τόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όσο και το Frederick University, που βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του εξαιρετικά δύσκολου, αλλά και συνάμα δημοφιλούς ανάμεσα στους αθλητές –φοιτητές μας αθλήματος τα έδωσαν όλα σε ένα εντυπωσιακό αγώνα.
Το ισόπαλο 1-1 στο ημίχρονο σε τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη του παιγνιδιού το οποίο έγειρε τελικά στην μεριά του Frederick University το οποίο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη και σπουδαία νίκη με το καλημέρα του πρωταθλήματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-3 (3-3)

Όλα τα … λεφτά ήταν στο πρώτο μέρος ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες φαίνεται θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο φετινό πρωτάθλημα. Παίζοντας εξαιρετικά καλά κυρίως στο πρώτο μέρος τα επιθετικά ατού των δύο ομάδων κατάφεραν να πετύχουν 6 τέρματα (από τρία για κάθε ομάδα) προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις.
Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες τους και λίγο η αστοχία αλλά και οι μεγάλες αποκρούσεις των τερματοφυλάκων εκατέρωθεν δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα να φύγει νικήτρια αλλά … έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος η οποία προβλέπεται συναρπαστική.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011