Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 2017


Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018                    

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Πετόσφαιρα Ανδρών

05/12/2017 - ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 2017-2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ FREDERICK UNIVERSITY ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0

Στόχος που τέθηκε από την αρχή για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν η υποστήριξη του περσινού του τίτλου και φυσικά η κατάκτηση του και σήμερα μετά την νίκη στους ημιτελικούς απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του δίνει την ευκαιρία να το κάνει αφού πέρασε στον τελικό και περιμένει με αγωνία την ημέρα εκείνη.
Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού με καλές άμυνες και εξαιρετικό σερβίς κατάφερε να πάρει και τα τρία σετ 25-16 ,25-9 και 25 18 και να περάσει πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό όπου εκεί τον περιμένει η ομάδα του Frederick University όπου αναμένεται να γίνει σπουδαίο παιγνίδι.

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-0

Τιτανομαχία έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ιδιαιτέρα στα δύο πρώτα σετ όπου μετά από μεγάλες μάχες κοντά και μακριά από το φιλέ οι παίκτες του Frederick University πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να κερδίσουν με 25-21 και 25-21 και να προηγηθούν με 2-0.
Το τρίτο σετ αν και αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου φανερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη του παιγνιδιού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και υπέκυψαν από τον αντίπαλο τους με 25-12, οι παίκτες του οποίου πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση στο τελικό με τον δικό τους τρόπο.

--------------------------------------------------------------------------------
ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. 3-0

Μεγάλη εμφάνιση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο παίζοντας για άλλη μία φορά σε ψηλό επίπεδο κατάφερε να κερδίσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο με 3-0 σετ αποδεικνύοντας ότι και φέτος και μπορεί και θέλει και αυτό τον τίτλο.
Με εξαιρετικό μπλοκ αλλά και μεγάλες άμυνες στις επιθέσεις του Τεχνολογικού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πέτυχαν πανηγυρικά ακόμη μία νίκη επί του φιλότιμου κατά τα άλλα Τεχνολογικού οι παίκτες του οποίου έκαναν τα πάντα για να κοντράρουν στα ίσα τους αντιπάλου τους αλλά δεν ήταν η μέρα τους.
Με 25-15 25-15 και 25-19 οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έκαναν το τρία στα τρία και κοιτάνε τον επόμενο αγώνα από την κορυφή της βαθμολογίας αήττητοι.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY 0-3

Επιστροφή στις νίκες και για το Frederick University το οποίο απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έπιασε σπουδαία εμφάνιση και αγωνιζόμενο με πάθος τόσο κοντά όσο και μακριά από το φιλέ με εξαιρετικές επιθέσεις και δυνατές άμυνες οι παίκτες του Frederick University δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.
Μετά από το πρώτο σετ το οποίο έληξε με 12-25 οι παίκτες του Frederick University δεν καθησυχάσθηκαν και συνεχίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν και το δεύτερο σετ με 25-15 κάνοντας εύκολα το 2-0σετ. Στο τελευταίο σετ οι παίκτες των νικητών απλά απέδειξαν την ανωτερότητα τους κερδίζοντας με 25-16 χαρίζοντας στο πανεπιστήμιο τους ακόμη μία μεγάλη νίκη.
------------------------------------------------------------------------
ΕΜΦΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΙ

ΠΑΝΕΠΙΣΤ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. 3-0

Με κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό πρωτάθλημα συνέχισε και φέτος το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο σε ένα κατά τα άλλα συναρπαστικό παιγνίδι κατάφερε να κερδίσει ένα σημαντικό αντίπαλο με 3-0 σετ.

Κλειδί για την νίκη η καλή άμυνα κοντά και μακριά από το φιλέ με παίκτες που ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε ένα διαχρονικά ανταγωνιστικό αντίπαλο ο οποίος αντιστάθηκε με ότι διέθετε μέχρι το τέλος.

Με την νίκη του αυτή αν και νωρίς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έστειλε τα δικά του μηνύματα όσο αφορά τις διαθέσεις του αλλά και το πρωτάθλημα να είναι μακρύ και δύσκολο …και είμαστε σίγουροι ότι η μάχη για τον τίτλο μόλις που άρχισε.

Τα σετ 25-27 25-28 25-21

ΠΑΝΕΠΙΣΤ. ΚΥΠΡΟΥ vs FREDERICK UNIVERSITY 0-3

Εξαιρετικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για τους παίκτες του Frederick University αφού μπαίνοντας πολύ δυνατά από την αρχή στο παιγνίδι δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους να ανασάνουν κερδίζοντας το πρώτο σετ με 15-25.

Στους ίδιους ρυθμούς κύλησε και το δεύτερο σετ αφού με δυνατά σέρβις και πολύ καλές άμυνες οι παίκτες του Frederick δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να αντιδράσουν όπως θα περίμενε κανείς και το 0-2 στα σετ με 17-25 ήταν γεγονός.

Το τρίτο σετ ήταν επανάληψη του πρώτου αφού οι παίκτες του Frederick απελευθερωμένοι από το άγχος από την μία αλλά και η απογοήτευση στους παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου από την άλλη ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν αλλά και καθόρισαν και το τρίτο σετ το οποίο τελείωσε με 15-25 στέλνοντας την πρώτη νίκη της καινούργιας σαιζόν στην Παλλουριώτισσα στέλνοντας συνάμα και το μήνυμα ότι στο φετινό πρωτάθλημα τίποτα δεν πρέπει να το θεωρείται δεδομένo.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011