Ειδήσεις:
                             

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

25/08/2017 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 29ης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑΣ 2017

Εξαιρετικό χαρακτήρισε το κλίμα στην Εθνική Πανεπιστημιακή Ομάδα Πετόσφαιρας Αντρών η οποία θα ταξιδέψει στο Ταϊπέι μέσα στα πλαίσια της 29ης Πανεπιστημιάδας ,σε συνομιλία που είχαμε ,ο προπονητής της Εθνικής μας Βαγγέλης Κουτουλέας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό όπως τόνισε για την επιτυχία της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερα πολύς χρόνος για προετοιμασία (η ομάδα άρχισε στην 1 Ιουλίου ) οι πετοσφαιριστές μας επέδειξαν εξαιρετικά ψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και κατάφεραν μέσα σε λίγες βδομάδες να γίνουν μία οικογένεια έτοιμη για το καλύτερο.

Από τους 17 παίκτες που κάλεσε ο προπονητής μας επέλεξε τελικά τους 12 οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες του Ιράν ,του Καναδά της Αργεντινής της Ελβετίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , ένας όμιλος ιδιαίτερα δυνατός αλλά στα μέτρα της ομάδας μας η οποία με καλές εμφανίσεις σύμφωνα με τις δυνατότητες μας μπορεί να περάσει αφού από τον όμιλο αυτό περνούν οι 4 ομάδες και μετά ότι ήθελε προκύψει…

Ακριβώς σύμφωνα και με τον προπονητή μας τον κ. Κουτουλέα αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος και από εκεί και πέρα ανάλογα βέβαια και με τους αντιπάλους μας η ομάδα μας μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των μεγεθών των αντιπάλων μας.

Από την άλλη οι παίκτες οι οποίοι έχουν επιλεγεί θα αποτελέσουν την νέα βάση της Εθνικής αντρών που κτίζεται και οποιαδήποτε εμπειρία θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες μας και την ομάδα γενικότερα.

Οι εμπειρίες και η συμμετοχή των αθλητών μας σε ένα τόσο ψηλό επίπεδο παικτών και ομάδων θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τους παίκτες μας , τόνισε κλείνοντας ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας κ. Κουτουλέας ιδιαίτερα για τα παιδιά που θα κληθούν να πλαισιώσουν την ανανεωμένη Εθνική ομάδα αντρών σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στην ομάδα μας συμπεριελήφθησαν οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές:

Γαβριήλ Γεωργίου
Γιώργο Ζικάκι
JamesGeorge Αναστασιάδης
Αντρέα Σπύρου
Κώστα Καλαφάτη
Αντρέα Χρυσοστόμου
Νικόλα Χαραλαμπίδη
Αυγουστίνο Μάριο Παναγιωτίδη
Χρίστο Προδρόμου
Δημήτριο Ποχανή
AlexanderNikola Αναστασιάδη
Αυγουστίνο Σαββίδη

Προπονητής : Βαγγέλης Κουτουλέας

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011