Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024                    

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

01/09/2017 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ.

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ 800μ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ.

ΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Τεράστια εμφάνιση είχαμε στον στίβο με την Νεκταρία Παναγή να περνά στον μεγάλο τελικό του αθλήματος με το πρώτο της άλμα με 6.16μ επιβεβαιώνοντας την μεγάλη της φόρμα στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.

Η επιτυχία της αθλήτριας μας ήρθε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχής καταρρακτώδης βροχή ) γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι κάτω από καλύτερες καιρικές συνθήκες η Νεκταρία μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα και να διεκδίκηση ένα ακόμη μετάλλιο για την Κύπρο μας γεγονός που σύμφωνα με το τι είδαμε είναι εφικτό.

Από την άλλη εξαιρετικά καλά τα πήγε και ο ΑλέξαντροςΠουρσανίδηςστην σφυροβολία ο οποίος πέρασε και αυτός με την σειρά του στον μεγάλο τελικό και θα κάνει ότι είναι δυνατό για ακόμη μία Κυπριακή διάκριση.

Τέλος η Ναταλία Ευαγγελίδου κατάφερε να πέρασε στους ημιτελικούς των 800μ αφού στους προκριματικούς είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο γεγονός που την οδηγεί αυτόματα στον ημιτελικό όπου με λίγη τύχη δεν αποκλείεται να την δούμε και αυτήν στον τελικό.

Στην ενόργανη γυμναστική ο Μάριος Γεωργίου μετά από ένα εξαντλητικό αγώνα ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές κατάφερε και αναρριχήθηκε στην 6η θέση επιτυχία που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την Κυπριακή αποστολή και τον κυπριακό αθλητισμό αφού το ξαναλέμε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό με κορυφαίους παγκόσμιους πρωταθλητές οι οποίοι σαν φοιτητές βοηθούν τον πανεπιστημιακό αθλητισμό της χώρας τους αλλά και την ίδια την χώρα τους στην μάχη της πρωτιάς και των μεταλλίων.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011