Ειδήσεις:
                             

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

02/09/2017 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ. ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ. ΜΕ ΑΛΜΑ 6 ΚΑΙ 42 ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

Φοβερή επιτυχία για τον κυπριακό αθλητισμό ,τον πανεπιστημιακό αθλητισμό για την Κύπρο αλλά και για την ίδια την Νεκταρία Παναγή είναι η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους παγκόσμιους πανεπιστημιακούς αγώνες στο άθλημα του άλματος σε μήκος μετά από μία κυριολεκτικά εκπληκτική παρουσία της αθλήτριας μας.

Η αθλήτρια μας που ας σημειωθεί «κρατούσε» το χρυσό στα χέρια μέχρι και την προτελευταία προσπάθεια της αντιπάλου της από την Ρουμανία ΑλίναςΡόταρου αφού είχε πετύχει άλμα 6 μ και 42 εκ.

Στην προτελευταία προσπάθεια της η Ρόταρου η αθλήτρια από την Ρουμανία πήδηξε 6 και 65 και μας πήρε την μπουκιά από το στόμα χωρίς αυτό σε καμία των περιπτώσεων να μειώνει την τεράστια επιτυχία της αθλήτριας μας η οποία κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε αθλήτριες παγκόσμιου βεληνεκούς και δυναμικής αλλά και χωρών με παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Πίσω από την Νεκταρία κατετάγη η Γερμανίδα Άννα Μπεελερ με 6 και 38.
-------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΤΡΩΝ.

Τεράστια επιτυχία είχαμε όμως και στο Βόλεϊ όπου οι άντρες μας κατάφεραν μετά από ένα κυριολεκτικά δραματικό αγώνα σε εξέλιξη να κερδίσουν τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα με 3-1 και αφού χρειάστηκε να χάσουμε το πρώτο σετ με 23-25.

Με ανασύνταξη δυνάμεων και παίζοντας εκπληκτικά τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση καταφέραμε αγωνιζόμενοι με ιδιαίτερο πάθος να τους «πληρώσουμε» με το ίδιο νόμισμα κερδίζοντας τα υπόλοιπα σετ με το ίδιο σκορ 25-23 (23-25 25-23 25-23 25-23) χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην χώρα μας σε ομαδικό άθλημα . Αυτή ήταν και η πρώτη μας νίκη και η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη μία επί της Ελβετίας για να περάσει στους 16 και από εκεί και πέρα όλα να είναι ανοικτά και πιθανά.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011