Ειδήσεις:
                             

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

01/09/2017 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Άλλη μια τεράστια εμφάνιση του αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Μάριου Γεωργίου καταγράφει ο Κυπριακός αθλητισμός διαμέσου του πανεπιστημιακού αθλητισμού και της 29ηςπανεπιστημιάδας στο Ταιπέι αφού για ακόμη μία φορά ξεπερνώντας τον εαυτό του τόσο στο σύνθετο όσο και στο μονόζυγο κατάφερε να περάσει στους τελικούς με πανηγυρικό τρόπο.

Ιδιαίτερα στο μονόζυγο οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το θαυμασμό όλων και απέναντι από αμερικανούς και Ρώσους όπως και άλλα μεγαθήρια του αγωνίσματος ο Μάριος Γεωργίου απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο γιατί βρίσκεται στους κορυφαίους του κόσμου.

Ο άλλος μας αθλητής, ο Ηλίας Γεωργίου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα ατυχή τραυματισμό από την πρώτη μέρα δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητες του και στο σύνθετο περιορίστηκε στην 25 θέση.

Την εντυπωσιακή τελετή έναρξης δυστυχώς επισκίασε η εσωτερική διαμάχη των κατοίκων της Ταιπέι και οι διαφωνίες τους περί της εκφώνησης του ονόματος της πόλης (είναι αυτοί που την αποκαλούν κινεζική Ταιπέι και οι άλλοι που δεν θέλουν το πρόσημο Κινέζικη ) με αποτέλεσμα να καθυστέρηση η έναρξη και να γίνουν κάποιες αλλαγές για λόγους ασφάλειες.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας πετόσφαιρας Δρ Μιχάλη Κρασιά εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών μας και την πίστη ότι σε αυτή την πανεπιστημιάδα θα έχουμε σημαντικές διακρίσεις.
-------------------------------------------------------------------------------------
ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ.

Από την άλλη την ήττα δέχτηκε η Εθνική πανεπιστημιακή ομάδα Βόλεϊ αντρών από την ισχυρότατη ομάδα του Ιράν με 3-0 σετ (18-25 14-25 12-25) αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας απογοητεύει αφού ο στόχος είναι η εφικτή για μας 4η θέση η οποία μπορεί να μας οδηγήσει στους 16.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011