Ειδήσεις:
                             

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

01/09/2017 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΟΥΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΙ.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΤΟΦΑΛΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.

Τεράστια επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί το αργυρό μετάλλιο της Κυριακής Κουτούκη στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ταϊπέι αφού παίζοντας εκπληκτικά σε όλη την διάρκεια των αγώνων πέρασε πανηγυρικά στον τελικό.

Αγωνιζόμενη απέναντι σε τεράστιες αθλήτριες η Κυριακή Κουτούκη κατάφερε με εκπληκτικές εμφανίσεις να φτάσει στον τελικό όπου είχε να αντιμετωπίσει την επίσης εκπληκτική ΙρίναΡομολτάνοβα.

Στον μεγάλο τελικό η αθλήτρια μας έπαιξε κυριολεκτικά εκπληκτικά και ήταν πολύ κοντά στο χρυσό μετάλλιο αλλά η τύχη δεν μας ήθελε . Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του παιγνιδιού το κτύπημα της αντιπάλου –και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3 – μέτρησε για δύο πόντους χαρίζοντας το χρυσό στην αντίπαλο με 5-3.

Παρόλα αυτά η επιτυχία της Κυριακής Κουτούκη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αφού σε όλη την διάρκεια των αγώνων και απέναντι σε θηρία του παγκόσμιου Τάε Κβο Ντο για άλλη μία φορά δείξαμε τεράστια κλάση και επίπεδο.

Το αργυρό μπορεί να μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί αισθανόμαστε όλοι ότι μας άξιζε το χρυσό αλλά ο αθλητισμός έτσι είναι . Το δε αργυρό αποτελεί όχι απλά μία επιτυχία αλλά αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα για το Ταε Κβο Ντο και φυσικά για ολόκληρο τον πανεπιστημιακό αθλητισμό.

Μεγάλη εμφάνιση είχαμε και από τον Αλεξάντερ Αντρέα Ττοφαλίδη στην ξιφασκία ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ρώσο ΑχμέτοφΙσκαντερ κέρδισε με 15 -13 δείχνοντας ετοιμότητα να αγωνιστεί σε αυτό το υψηλότατο επίπεδο για την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση απέναντι σε αντιπάλους με τεράστια προϋπηρεσία αλλά και μεγάλη ιστορία στο συγκεκριμένο αυτό άθλημα.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011