ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών & Γυναικών
07/04/2025 - BEACH VOLLEY 2024-2025.
Σόου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και στο νήμα το Frederick!
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ.
Ως γιορτή του πανεπιστημιακού αθλητισμού ήταν και φέτος το πρωτάθλημα Beach Volley ΟΠΑΠ «Μιχάλης Κρασιάς». Το φετινό τουρνουά έγινε στα γήπεδα του Δήμου Λεμεσού, με τους αθλητές φοιτητές να απολαμβάνουν τους αγώνες μπροστά από τη θάλασσα.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θριάμβευσε στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες το Frederick πήρε ξανά την πρωτιά.
Στους άνδρες λοιπόν, οι Αντώνης Μαυρομμάτης και Θεόδωρος Ιωαννίδης ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ ακολούθησαν Ιβάν Κουζνέτσοφ και Ίγκορ Κουσίνοφ. Στο τρίτο σκαλί οι Εμανουήλ Γαλανόπουλος και Χαράλαμπος Γκίργκις. Το αξιοσημείωτο είναι πως και οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο ανήκουν στο δυναμικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας!
Στις γυναίκες, έγινε εντυπωσιακό τουρνουά με τον τελικό να κρίνεται στο νήμα και τις Έφη Παναγιώτου και Μάρια Μικτίεβα να κατακτούν όπως και πέρσι την πρώτη θέση! Ο τελικός πάντως ήταν πραγματική αποθέωση του αθλήματος. Βασιλική Ευαγγελοπούλου και Ναταλία Ιωάννου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας άξιζαν επίσης την πρώτη θέση, αλλά νικήθηκαν στο νήμα με 2-1 από τα κορίτσια του Frederick. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου οι Νικολίνα Κλατσιά και Εβίτα Πικούλη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο CUT Sports Office και τον Δημήτρη Ελισσαίου, ο οποίος ανέλαβε την διοργάνωση. Φυσικά τίποτε δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας. Δίπλα μας πάντα ο περήφανος υποστηρικτής και στρατηγικός συνεργάτης ο ΟΠΑΠ, η Charalambides Christis, αλλά και ο χορηγός επικοινωνίας, η Cablenet Sports.
πίσω
|