Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Sampo

01/05/2024 - Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Σάμπο!

Με επιτυχία τέλειωσε το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Σάμπο!
Με απόλυτη επιτυχία έγινε και φέτος το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Σάμπο. Το γενικό αποτέλεσμα άφησε τους ανθρώπους του Σάμπο, του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και φυσικά τους αθλητές – φοιτητές ευχαριστημένους. Στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε τέσσερεις κατηγορίες αγοριών (κάτω των 64 κιλών, κάτω των 71 κιλών, κάτω των 79 και κάτω των 88 κιλών) και μία κοριτσιών (κάτω των 72 κιλών).
Στα αγόρια κάτω των 64 κιλών, πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Γρέκος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και ακολούθησαν Ανδρέας Χαραλάμπους και Μιχάλης Πατής του Πανεπιστήμιου Κύπρου. Στα 71 κιλά και κάτω, πρώτος ο Ανδρέας Μαρίνου του Πανεπιστημίου Κύπρου και ακολούθησαν οι Μάριος Βασιλάρας και Ευάγγελος Πελεκάνου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.
Στην κατηγορία με την πιο μεγάλη συμμετοχή, αυτή των κάτω των 79 κιλών, πρώτος αναδείχθηκε ο Ηλίας Τέστα του Ευρωπαϊκού.
Ακολούθησαν πέντε αθλητές του Πανεπιστήμιου Κύπρου με την εξής σειρά: Ειρηναίος Κωνσταντίνου, Γιώργος Σολομωνίδης, Αναστάστης Χατζικυριάκου, Λεόντιος Ονουφρίου και Μάριος Παναγιώτου. Τέλος, στην κατηγορία κάτω των 88 κιλών νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Σάββα του Πανεπιστήμιου Κύπρου, δεύτερος ο Χρίστος Καραολή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και τρίτος ο Παναγιώτης Δημητρίου επίσης του Πανεπιστήμιου Κύπρου.
Στις γυναίκες κάτω των 72 κιλών, η Μαρία Ρουσιά αναδείχθηκε νικήτρια, με τις Μαρία Ορφανού και Ελένη Γαβριήλ να ακολουθούν, όλες φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011