Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών & Γυναικών

24/04/2024 - Η χαρά του Beach Volley… μοιράστηκε στα δύο!

Η χαρά του Beach Volley… μοιράστηκε στα δύο!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ FREDERICK.

Με εντυπωσιακό τρόπο εξελίχθηκε το τουρνουά του Beach Volley στα νέα γήπεδα του Δήμου Στροβόλου στη Λεμεσό, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Μιχάλη Κρασιά. Αρκετός κόσμος είδε από το πρωί τις προσπάθειες τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, απόλαυσε Beach Volley και πέρασε εξαιρετικά το απόγευμα της Κυριακής (21/04). Σχετικά με το αποτέλεσμα, η χαρά… μοιράστηκε στα δύο! Στους άνδρες πρωταγωνίστησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, αφού κέρδισε στον τελικό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ στις γυναίκες έπειτα από μεγάλη μάχη το Frederick λύγισε στον τελικό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Στους άνδρες συμμετείχαν στο τουρνουά μόλις τέσσερεις ομάδες. Τρεις του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και μία του Ευρωπαϊκού, με το Ευρωπαϊκό να καταφέρνει να κερδίζει στον τελικό με 2-0 το Unic1. Οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος και Αναστάσιος Γεράνης έμοιαζαν ανίκητοι στο τουρνουά, αφού κατάφεραν να κερδίσουν εύκολα τα παιχνίδια τους και να φθάσουν στο τρόπαιο, παίζοντας όμορφο Beach Volley και απολαβαίνοντας το τουρνουά από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεύτερο το Unic 1 με τους Μπεν Γουέρα και Γιάννη Κοντό. Τρίτο κατετάγη το Unic3 με τους Θεόδωρο Ιωαννίδη και Εμανουήλ Γαλανόπουλο.
Στις γυναίκες, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα! Είχαμε τη συμμετοχή 10 ομάδων. Τρεις από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, δύο από Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεπάκ και Ευρωπαϊκό και μία από το Frederick University! Μάλιστα, αυτή η ομάδα του Frederick κατάφερε να κερδίσει και το τουρνουά. Η ομάδα αποτελείτο από τις Έφη Παναγιώτου και Mariia Mikhtieva, οι οποίες στον τελικό κατάφεραν να κερδίσουν τις προηγούμενες πρωταθλήτριες Αναστασία Βάνη και Βασιλική Ευαγγελοπούλου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Παρά το γεγονός πως ο αγώνας κρίθηκε στο 2-0, εντούτοις και τα δύο σετ ήταν δύσκολα για τις νικήτριες δεν ήταν εύκολη υπόθεση! Ειδικά, το δεύτερο κρίθηκε στο νήμα με τις Παναγιώτου και Mikthieva να είναι πιο συγκεντρωμένες στους κρίσιμους πόντους.
Τις απονομές τόσο των ανδρών, όσο και των αγοριών πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΟΠΑ, Καθηγητής, κ. Πάνος Ραζής. Στο τουρνουά βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος συνομίλησε με το δ.σ της Ομοσπονδίας, με αθλητές και παρακολούθησε αρκετούς αγώνες.
Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την παρουσία των χορηγών μας. ΟΠΑΠ Κύπρου, Χαραλαμπίδης Κρίστης και Cablenet Sports βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Ειδικές ευχαριστίες και στον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού όπου συνεχίζει να ακολουθεί, να στηρίζει και να επιβραβεύει τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας. Ευχαριστίες και στους χορηγούς της διοργάνωσης, το Red Bull και τη Famous Sports, όπου παρέδωσε και δωροκουπόνια στις νικήτριες ομάδες.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011