Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών & Γυναικών

19/04/2024 -

Γιορτή καλαθόσφαιρας με χαμόγελα για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Σε μια γιορτή του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και ειδικότερα της καλαθόσφαιρας διεξήχθη και φέτος το 3ον3 εις μνήμην του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας μας, «Μιχάλης Κρασιά». Το τουρνουά έγινε φέτος στο πάρκο του Τάκη Ζεμπύλα στο Στρόβολο και είχε ως μεγάλο θριαμβευτή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που κέρδισε και τους δύο τίτλους, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες!

Στην παρουσία αρκετών θεατών της καλαθόσφαιρας, όπως και αρκετών ανταγωνιστικών ομάδων το πρόγραμμα άρχισε από το πρωί και ολοκληρώθηκε το απόγευμα με τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες, τα πάντα κρίθηκαν στο νήμα με τις ομάδες από το Ευρωπαϊκό και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να ξεχωρίζουν. Η ομάδα των Αντώνη Νεοφύτου, Άρη Οικονομίδη, Νικόλα Λουκά και Βασίλη Χαραλάμπους (Unic2)… λαχτάρησε, αλλά κατάφερε να λυγίσει στην παράταση με 19-18 τους Ανδρέα Σωτηρίου, Χαράλαμπο Γαλιατσάτο, Κωνσταντίνο Λινοξυλάκη και Σεμπάστιαν Γκίλμπερτ (Euc1) σε ένα πραγματικά συναρπαστικό τελικό και ακατάλληλο για καρδιακούς. Προηγουμένως, το Unic2 απέκλεισε στον ημιτελικό με 17-8 το Ucy και το Euc1 το Unic1 με 18-15. Τρίτη εξήλθε η άλλη ομάδα του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας (Unic1), όπου κέρδισε στον μικρό τελικό το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στις γυναίκες, στο τουρνουά συμμετείχαν μόλις τρεις ομάδες. Δύο από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και μία από το Frederick. Στον τελικό βρέθηκε το Frederick3 με το Unic3 και ο τίτλος κατέληξε στο Unic3, αφού οι Ίνγκριτ Ακαθιώτη, Στεφανία Γεωργίου, Κατερίνα Κοντού και Αλύσσα Πάγκαλος κέρδισαν τις Μαρία Τόρλακ, Βικτώρια Λαπηθίου, Αγγελίνα Νικολαΐδου και Βασιλική Χλαπιά με 20-8. Τρίτη εξήλθε η ομάδα Unic4 που απαρτιζόταν από τις: Σταυράκη Ελευθερία, Άντρη Παπαλλά, Κλάρα Παλληκαρίδη και Εζμεράλδα Γκάτας.

Η γιορτή έκλεισε με τις απονομές, τις οποίες πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Καθηγητής κ. Πάνος Ραζής. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά το παρών του έδωσε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης.

Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει χωρίς την παρουσία των χορηγών μας. ΟΠΑΠ Κύπρου, Charalambides Christis, Cablenet Sports βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Ειδικές ευχαριστίες και στον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού - KOA όπου συνεχίζει να ακολουθεί, να στηρίζει και να επιβραβεύει τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας.
Ευχαριστίες και στους χορηγούς της διοργάνωσης, το Red Bull και τη Famous Sports, όπου παρέδωσε και δωροκουπόνια στις νικήτριες ομάδες.Τελειώνει η σεζόν με τουρνουά μπάσκετ 3on3 και Beach Volley!

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΑΣΙΑ

Το εαρινό εξάμηνο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού βαδίζει προς τέλος του και το αποκορύφωμα της σεζόν βρίσκεται στα τουρνουά μπάσκετ 3ον3 και του Beach Volley. Σε αντίθεση με πέρσι, φέτος τα τουρνουά θα γίνουν σε δύο διαφορετικές μέρες και πόλεις!

Το Σάββατο (20/04) θα πραγματοποιηθεί στα Γήπεδα Ζεμπύλα - Δήμος Στροβόλου το τουρνουά μπάσκετ 3ον3. Η διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας. Το πρόγραμμα είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 10:00 π.μ και οι τελικοί θα διεξαχθούν το απόγευμα γύρω στις 16:30 – 17:00.

Την Κυριακή (21/04) πραγματοποιούνται στα νέα γήπεδα παραλίας του Δήμου Λεμεσού (έναντι πρώην Debenhams), οι Παγκύπριοι Πανεπιστημιακοί Αγώνες Beach Volley «Μιχάλης Κρασιάς» της ΚΟΠΑ. Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει το αθλητικό τμήμα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με την ευγενή χορηγία του Δήμου Λεμεσού. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 10:00π.μ. και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αρχικά τους προκριματικούς και στη συνέχεια τους ημιτελικούς και τελικούς η ώρα 5.00μ.μ.

Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας. Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού - KOA, ΟΠΑΠ Κύπρου, Charalambides Christis και Cablenet Sports βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.

Χορηγοί διοργάνωσης: Red Bull, Famous Sports. Το Famous Sports θα δώσει κουπόνια στις νικήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011