Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Judo Ανδρών & Γυναικών

10/04/2024 - Τζούντο Αντρών 2023-2024

Τζούντο: Έλαμψε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Στον κόσμο του τζούντο, το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να εκφράσουν την αθλητική τους αριστεία, διεκδικώντας όχι μόνο μετάλλια αλλά και την αναγνώριση της ακαδημαϊκής κοινότητας να παίρνουν και υποτροφίες. Φέτος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλαμψε ιδιαίτερα, κατακτώντας την πρώτη θέση με συνολικά 6 μετάλλια, από τα οποία τα 3 ήταν χρυσά. Αυτή η επίδοση αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα του αθλητικού προγράμματος και την ικανότητα του Πανεπιστημίου να αναδεικνύει αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ακολούθησε το Frederick University, το οποίο κατέκτησε 3 μετάλλια, ενισχύοντας τη φήμη του ως κέντρο ακαδημαϊκής και αθλητικής αριστείας. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δεν έμειναν πίσω, καθένα αποδεικνύοντας την αξία των αθλητικών του προγραμμάτων μέσα από τις επιτυχίες των αθλητών τους στο τατάμι.

Στην κατηγορία των γυναικών, η Βερονίκη Καλαϊτσίδου από το European University Cyprus στην κατηγορία -52kg και η Ντιάνα Δημητρίου από το Frederick University στην κατηγορία -63kg, έδειξαν εξαιρετική αθλητική δεξιότητα, ενισχύοντας την παρουσία των γυναικών στον χώρο του τζούντο.

Στους άνδρες, ξεχώρισαν αθλητές όπως ο Πέτρος
Χριστοδουλίδης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην κατηγορία -60kg ο οποίος παρά από της διεθνείς υποχρεώσεις του όπως την επερχόμενη συμμέτοχη του στο πανευρωπαϊκό αλλά και το κυνήγι της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα δήλωσε το παρόν του και πρώτευσε, ο Ρομάν Πονομαρένκο από το Frederick University στην κατηγορία -66kg, ο Χριστόφορος Χαραλάμπους από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην κατηγορία -73kg, και ο Χρίστος Δημητριάδης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην κατηγορία -81kg, με τον Πέτρο Κέσοφ επίσης από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να διακρίνεται στην κατηγορία -90kg.
--------------------------------------------------------------------------------

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ΚΟΠΑ προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τζούντο Αντρών - Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 06 Απριλίου 2024. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy και να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο και κατηγορία βάρους.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011