Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Beach Volley Ανδρών & Γυναικών

27/04/2023 - Beachvolley και Καλαθόσφαιρα 3on3.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (26/04) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ BEACHVOLLEY ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ 3ΟΝ3.

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές, καθώς διεξάγει το Σάββατο (29/04) τουρνουά Beach Volley και καλαθόσφαιρας 3on3 στα γήπεδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το προσεχές Σάββατο θα αποτελέσει μια γιορτή του αθλητισμού, του Beach Volley και της καλαθόσφαιρας, με τους αθλητές – φοιτητές να διαγωνίζονται εκπροσωπώντας τα Πανεπιστήμια τους και έχοντας βέβαια σκοπό τη διάκριση.

Beach Volley
Στο Beach Volley, η αγωνιστική δράση θα αρχίσει στις 9.30 το πρωί, με τα παιχνίδια να γίνονται σε τρία διαφορετικά γήπεδα, με τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών να διεξάγονται ταυτόχρονα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες θα γίνουν δύο όμιλοι με πέντε και τέσσερεις ομάδες αντίστοιχα. Οι δύο καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο θα προχωρήσουν στους ημιτελικούς που θα γίνουν σε μορφή χιαστί. Οι νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν στους τελικούς γυναικών και ανδρών και οι ηττημένοι στους μικρούς τελικούς. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί περίπου στις 17:00.

Καλαθόσφαιρα 3on3
Όσο αφορά το 3on3 καλαθόσφαιρας, το τουρνουά θα αρχίσει στις 11:00 και εκεί θα λαμβάνουν μέρος έξι ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τριών. Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά και η δεύτερη και τρίτη του κάθε ομίλου θα παίξουν σε χιαστί αναμετρήσεις και οι νικητές θα προκριθούν στα ημιτελικά. Από εκεί θα προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στον μικρό και τον μεγάλο τελικό. Σημειώνεται, πως ο τελικός της καλαθόσφαιρας θα αρχίσει περίπου στις 16:00.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι νικητές στα τρία πρωταθλήματα, ανδρών και γυναικών στο Beach Volley και στο τουρνουά ανδρών καλαθόσφαιρας 3on3 θα πάρουν βραβεία από τη Famous Sports.
Επίσης, οι αγώνες θα συνοδεύονται από μουσική με σετ του DJ, ενώ εκεί θα υπάρχουν προϊόντα από την χορηγό εταιρεία της ΚΟΠΑ, Χαραλαμπίδης Κρίστης και την Red Bull τα οποία θα απολαμβάνουν οι αθλητές – φοιτητές και το κοινό.

Οι χορηγοί!
Η όλη διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον στρατηγικό μας συνεργάτη, τη μακροβιότερη και μεγαλύτερη γαλακτοκομική βιομηχανία της Κύπρου, την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης. Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης, οι εταιρίες Red Bull, Famous Sports, Φωτιάδης. Χορηγός επικοινωνίας της ΚΟΠΑ η Cablenet Sports.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011