Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024           .          

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Judo Ανδρών & Γυναικών

11/04/2023 - Η απόλυτη επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Τζούντο!

Η απόλυτη επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Τζούντο!

Με απόλυτη επιτυχία και τεράστιο ενδιαφέρον διεξάχθηκε και φέτος το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Τζούντο στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθέρια». Το Πανεπιστημιακό Τζούντο κράτησε και φέτος το ψηλό επίπεδο, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τέσσερα πανεπιστήμια, που αγωνίστηκαν σε δύο ανοικτές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο του fair play, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και ζήλο για μια θέση στο βάθρο. Οι περισσότεροι αθλητές που έλαβαν μέρος, είναι αθλητές της Εθνικής Κύπρου στο Τζούντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη θέση στους Άνδρες πήρε ο Γιώργος Μπαλαρζιβίλι ο οποίος διεκδικεί με πολλές αξιώσεις θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα τους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, τόσο για την σωστή διοργάνωση όσο και για το ψηλό επίπεδο που επιβάλλεται, αφού στελέχωσε την διοργάνωση με τον γενικό της γραμματέα Σταύρο Σταυρινού και τον διεθνή διαιτητή Τζούντο, Γιώργο Χατζηθωμά.Στις απονομές έκαναν οι Γιώργος Γεωργίου του Frederick University και οΣταυρός Σταυρινού από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία ανδρών κάτω των 81 κιλών, ο Γιώργος Μπαλαρζιβίλι (ευρωπαϊκό) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αργυρός ο Ανδρέας Μαρίνου (Παν. Κύπρου) και χάλκινος ο Γιώργος Φλωράς (Παν. Κύπρου). Στις γυναίκες, η Ντιάνα Δημητρίου (Frederick) πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 63 κιλών, αργυρή η Χάρης Ιορδάνου (Παν. Κύπρου) και χάλκινη η Άννα Αχιλλέως (Παν. Κύπρου). Τέταρτη κατετάγη η Σοφία Δημοσθένους (Παν. Κύπρου).

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011