Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Ανδρών

03/05/2019 - FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2018– 2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2018– 2019


ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

FREDERICK UNIVERSITY – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 8-1 (4-1)

Την τρελή του πορεία συνέχισε και σε αυτό το παιγνίδι το Frederick University το οποίο παρέμεινε αήττητο και στον τελευταίο του αγώνα παρουσιάζοντας εκπληκτικό θέαμα σε όλα τα επίπεδα. Απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο οι παίκτες του Frederick University με αντίπαλο ουσιαστικά τον χρόνο και το αήττητο τους υπερέβαλαν και πάλι εαυτόν και κατάφεραν παρά την σθεναρή αντίσταση των αντιπάλων τους του κερδίσουν με 8-1 και αφού έδειξαν δείγματα γραφής από τα πρώτα λεπτά του παιγνιδιού.

Με το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου στο τσεπάκι οι παίκτες του Frederick Universityέριξαν στροφές και έδωσαν στους αντιπάλους τους χώρο δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους εμάς να παρακολουθήσουμε περίτεχνες ενέργειες από παίκτες που ξέρουν τι ζητούν και τι κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες.

Αν και πρωταθλητές οι παίκτες του Frederick University για άλλη μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό και σε καμία στιγμή δεν υποτίμησαν τον αγώνα και παίζοντας κυριολεκτικά το απόλυτο φούτσαλ κατάφεραν να κερδίσουν και να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τίτλο με το ευρύ 8-1 καταγράφοντας νέα ρεκόρ στις επιτυχίες τους.

Αξίζουν σαφέστατα πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Frederick University που πρόσφερε θέαμα πέρα από τα αναμενόμενα αποδεικνύοντας και το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και στο αγαπημένο άθλημα των φοιτητών το φούτσαλ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2-6 (1-3)

Ωραίο παιγνίδι όπως άλλωστε πάντα ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με τους παίκτες των δύο ομάδων να κυνηγούν με πάθος την νίκη η οποία και θα κλείδωνε και την Τρίτη θέση.

Τελικά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου κατεβήκαν στον αγωνιστικό χώρο ποιο έτοιμοι και ήθελαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους την νίκη.

Με το -1-3 του πρώτου ημιχρόνου αναμέναμε να δούμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου φρόντισαν με ακόμη τρία τέρματα να τελειώσουν νωρίς τον αγώνα κατακτώντας τελικά και την τρίτη θέση σε ένα ακόμη πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως εξελίχτηκε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 8-0 (ημίχρονο 4-0)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-2 (ημίχρονο 0-1)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2-4 (ημίχρονο 2-2)
FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 7-1 (ημίχρονο 5-0)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY 2-7 (ημίχρονο 1-3)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6-1 (ημίχρονο 3-1)
FREDERICK UNIVERSITY–ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2-1 (ημίχρονο 1-0)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2-2 (ημίχρονο 2-2)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0-4 (ημίχρονο 0-0)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – FREDERICK UNIVERSITY 0-10 (ημίχρονο 0-3)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 7-3 (ημίχρονο 5-1)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-4 (ημίχρονο 0-2)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ– FREDERICK UNIVERSITY 3-4
(ημίχρονο 2-2)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-1 (ημίχρονο 1-1)
FREDERICK UNIVERSITY – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 0-0 (ημίχρονο 0-2)

...........................................................................................................
ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛEΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 3-4 (2-2)

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια, αντάξια του ονόματος που κουβαλούν στο συγκεκριμένο άθλημα με την αγωνία και την διακύμανση του σκορ να κρατά το ενδιαφέρον μέχρι και το τελικό σφύριγμα του αγώνα.

Τελικά αυτοί που έφυγαν νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν την 5η τους νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια κάτι που τους φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Και όμως το παιγνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίοι προηγήθηκαν με 2-0 εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους δύσκολα προσαρμόστηκαν στο χλοοτάπητα.

Σιγά σιγά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιγνίδι ,μείωσαν στο 19 και ισοφάρισαν στο 23 2-2 δίνοντας εντελώς νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι δύο ομάδες μπήκαν πιο διστακτικά αλλά όσο περνούσε ο χρόνος οι στροφές ανέβαιναν με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει και πάλι προβάδισμα με 3-2.

Οι αντίπαλοι τους όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ανεβάζοντας κατακόρυφα την επίδοση τους όχι μόνο ισοφάρισαν στο 44 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό έκαναν την ολική ανατροπή και φυσικά κατέκτησαν μία σπουδαία νίκη που τους φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο με το τελικό 3-4.


ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-1 (1-1 )

Ένα ξέσπασμα στο Β μέρος ήταν αρκετό στους παίκτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να πάρουν μία σπουδαία νίκη επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου ο οποίος στο Α ημίχρονο έδειξε εξαιρετικά καλά στοιχεία και όσο είχε δυνάμεις κόντραρε στα ίσα τους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Στο Β μέρος όμως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο παίζοντας με πειθαρχία αλλά και μεγαλύτερο πάθος στην επίθεση κατάφερε να φέρει το παιγνίδι στα μέτρα του και τελικά να πάρει και την νίκη με 4-1.

...........................................................................................................
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-2

Με στόχο την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και απέναντι στο απαιτητικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έπρεπε να δώσει πολλές δυνάμεις για την νίκη.

Το ότι θα παρακολουθούσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό φάνηκε από την αρχή του παιγνιδιού αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολύ πάθος και όρεξη, με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 14 γράφοντας το 0-1.

Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου οι οποίοι όμως παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χάνοντας με 0-1.
Με το καλημέρα όμως του Β μέρους και σε διάστημα 7 λεπτών (35-42) το Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο κατάφερε όχι απλά να ισοφάριση αλλά και να κάνει την ανατροπή γράφοντας το 2-1.

Η αντίδραση του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 44 για να παρακολουθήσουμε στην συνέχεια φοβερές μάχες για την τελική επικράτηση.

Τελικά οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κατάφεραν με δύο τέρματα στο τέλος του παιγνιδιού να προηγηθούν και τελικά να κερδίσουν το παιγνίδι με 4-2 πανηγυρίζοντας την πρώτη τους σημαντική νίκη για το φετινό δύσκολο όπως φαίνεται πρωτάθλημα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 8-0

Εκπληκτικό ξεκίνημα είχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επί του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου το οποίο φιλοδώρησε με 8 τέρματα παίζοντας εξαιρετικά καλά.

Το παιγνίδι πήρε από νωρίς την τροπή που ήθελε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού οι παίκτες του εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων κατάφεραν από νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ και δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω.

Φιλοδωρώντας τους αντιπάλους τους από 4 τέρματα ανά ημίχρονο οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πέτυχαν την πρώτη τους ευρεία νίκη και έβαλαν από νωρίς την δική τους υποψηφιότητα για τον φετινό μαραθώνιο.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011