24 Μαρτίου, 2019


Ειδήσεις:
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019                              

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Futsal Ανδρών

10/02/2019 - FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2018– 2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2018– 2019

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-2
Με στόχο την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και απέναντι στο απαιτητικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έπρεπε να δώσει πολλές δυνάμεις για την νίκη.
Το ότι θα παρακολουθούσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό φάνηκε από την αρχή του παιγνιδιού αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολύ πάθος και όρεξη, με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 14 γράφοντας το 0-1.
Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου οι οποίοι όμως παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χάνοντας με 0-1.
Με το καλημέρα όμως του Β μέρους και σε διάστημα 7 λεπτών (35-42) το Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο κατάφερε όχι απλά να ισοφάριση αλλά και να κάνει την ανατροπή γράφοντας το 2-1 .
Η αντίδραση του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 44 για να παρακολουθήσουμε στην συνέχεια φοβερές μάχες για την τελική επικράτηση.
Τελικά οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κατάφεραν με δύο τέρματα στο τέλος του παιγνιδιού να προηγηθούν και τελικά να κερδίσουν το παιγνίδι με 4-2 πανηγυρίζοντας την πρώτη τους σημαντική νίκη για το φετινό δύσκολο όπως φαίνεται πρωτάθλημα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 8-0
Εκπληκτικό ξεκίνημα είχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επί του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου το οποίο φιλοδώρησε με 8 τέρματα παίζοντας εξαιρετικά καλά .
Το παιγνίδι πήρε από νωρίς την τροπή που ήθελε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού οι παίκτες του εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων κατάφεραν από νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ και δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω.
Φιλοδωρώντας τους αντιπάλους τους από 4 τέρματα ανά ημίχρονο οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πέτυχαν την πρώτη τους ευρεία νίκη και έβαλαν από νωρίς την δική τους υποψηφιότητα για τον φετινό μαραθώνιο.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011