Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 2018


Ειδήσεις:
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019                              

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Χάντμπολ Ανδρών

08/11/2018 - ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 36-17
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 16-30
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 30-29

-------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 30-29 (14-17)

Μεγάλο παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με το ενδιαφέρον αλλά και την διακύμανση του σκορ να σπάει κυριολεκτικά καρδιές και να εκτοξεύει το ενδιαφέρον αλλά και την αγωνία στο κόκκινο.
Στο πρώτο μέρος μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιγνίδι οι παίκτες του πανεπιστημίου Λευκωσίας κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι την καλή τους άμυνα αλλά και τα λάθη των αντιπάλων να προηγηθούν με 3 τέρματα διαφορά , μια διαφορά που φάνταζε αρκετά καλή για την συνέχεια και την εξέλιξη του παιγνιδιού.
Η συνέχεια όμως επιφύλαξε εκπλήξεις για όλους αφού οι χειροσφαιριστές του πανεπιστημίου Κύπρου σε μία διαρκή αντίδραση κατάφεραν να φέρουν το παιγνίδι στα ίσα και να πάρουν τελικά την νίκη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με διαφορά μόνο ενός τέρματος και μετά από ένα κυριολεκτικά συναρπαστικό παιγνίδι διαφήμιση της χειροσφαίρισης και βεβαίως του πανεπιστημιακού αθλητισμού ο οποίος τα πολλά τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο και παρακολουθούμε πραγματικά εκπληκτικά παιγνίδια πολύ ψηλού επίπεδου αντάξια μεγαλύτερων κατηγοριών.
Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον
----------------------------------------------------
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ 36-17

Με εντυπωσιακό τρόπο άρχισε το φετινό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης αφού το μεγάλο φαβορί Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο κατάφερε να κερδίσει εύκολα το πανεπιστήμιο Κύπρου βάζοντας για άλλη μία φορά τα πολλά τελευταία χρόνια σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου.
Παίζοντας με πάθος και εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα των παικτών του οι αθλητές του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου φανέρωσαν στο παρκέ τις αρετές τους και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη.
Παρά την ήττα οι παίκτες του πανεπιστημίου Κύπρου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατάφεραν να αντισταθούν στους αντιπάλους τους σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά η ποιότητα των παικτών του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου φάνηκε στην εξέλιξη του παιγνιδιού το οποίο τελικά κέρδισαν με 36-17.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011