Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 2018


Ειδήσεις:
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019                              

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

19/11/2018 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ 2018-2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΕ ….ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FREDERICK UNIVERSITY

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 4-0 (2-0)

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια αφού η έκβαση του θα καθόριζε εν πολλοίς και την θέση των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα.

Σαν ντέρμπι λοιπόν το αντιμετώπισαν οι παίκτες και των δυο ομάδων με την διαφορά ότι το Frederick University είναι φέτος … άλλη ομάδα.

Παίζοντας εξαιρετικά καλά και στα δύο ημίχρονα κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μία αγωνιστική με 4-0 (από δύο τέρματα ανά ημίχρονο ) και να ξεφύγει στην βαθμολογία δημιουργώντας μία σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους μνηστήρες του δύσκολου Πανεπιστημιακού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και μάλιστα με αγώνα λιγότερο.

Βέβαια στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα οι εκπλήξεις αποτελούν το πιο σημαντικό γεγονός και για αυτό θα ήταν πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί και αουτσάιντερ αφού η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-7

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επί του Πανεπιστημίου Κύπρου και διατήρησε τις ελπίδες του για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε ένα παιγνίδι που ….. θύμιζε χειροσφαίριση λόγο των πολλών τερμάτων που επιτεύχθηκαν .

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 2-4 για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο στο Β μέρος άντεξε την πίεση που δέχτηκε από τους αντιπάλους του και κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει το προβάδισμα αλλά να πετύχει ακόμη τρία τέρματα φτάνοντας στο ευρύ τελικό 4-7.

Με την ήττα του αυτή το Πανεπιστήμιο Κύπρου «βυθίστηκε» στην τελευταία θέση και θα πρέπει να ανασυνταχτεί το συντομότερο ενώ από την άλλη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον …
---------------------------------------------------------------------------------

ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ …. ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ FREDERICK

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-0 (2-0)

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick με αντίπαλο αυτή την φορά την φιλόδοξη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
Παίζοντας εξαιρετικά καλά κατάφερε να προηγηθεί στο Α μέρος με 2-0 βάζοντας τις βάσεις για ακόμη μία νίκη από πολύ νωρίς.

Στην επανάληψη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προσπάθησε να αντιδράσει στα πρώτα στάδια του Β μέρους αλλά η σταθερότητα στη άμυνα του Frederick University δεν τους επέτρεψε να πετύχουν το αναμενόμενο ενώ στον αντίποδα σε μία αντεπίθεση οι παίκτες του Frederick University πέτυχαν και τρίτο τέρμα «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιγνίδι ενώ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο τους και με τέταρτο τέρμα φεύγοντας από το γήπεδο θριαμβευτές ανεβάζοντας τον πήχη της δυσκολίας για το φετινό πρωτάθλημα ακόμη ψηλότερα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-1 (0-0)

Ένα 15λεπτο στα αρχικά στάδια του Β μέρους του παιγνιδιού ήταν αρκετό για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όχι απλά να καθαρίσει το παιγνίδι αλλά και να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο κυνήγι του φετινού τίτλου σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα.

Και όμως η εξέλιξη του παιγνιδιού σε τίποτα δεν προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα αφού το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες αναμένοντας κανείς την ίδια εξέλιξη και στο Β μέρος.

Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να γίνουν και το παιγνίδι ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια το απέδειξε περίτρανα αφού μέσα σε 15 λεπτά όλα άλλαξαν. Αυτό που κατάφερε το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν απλά να μείωση στο τέλος του παιγνιδιού την διαφορά και να προσβλέπει σε καλύτερες εμφανίσεις.

Ο τελικό 3-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα και αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια του πρωταθλήματος.
-----------------------------------------------------------------------------------

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4-2

Πολύ δυνατά και με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο νικώντας ένα διαχρονικά δύσκολο αντίπαλο όπως είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου και έθεσε από πολύ νωρίς τις βάσεις για εντυπωσιακή πορεία.

Παίζοντας καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων και κατάφεραν να πάρουν μία πολύτιμη νίκη η οποία θα τους βοηθήσει στο μέλλον και στην εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος όπως προβλέπεται.

Από την άλλη οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου φαίνεται ότι χρειάζονται παιγνίδια στα πόδια και αναμένουμε το σχετικό ανέβασμα για να προσδώσουν στο πρωτάθλημα ακόμη μεγαλύτερη αίγλη. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο

ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ . . .
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ –FREDERICK UNIVERSITY 3-7

Φοβερή εμφάνιση είχαμε από τους παίκτες του Frederick University οι οποίοι παίζοντας με πάθος και εξαιρετικά ψηλές στροφές κατάφεραν συνεχόμενα πλήγματα στο πανίσχυρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τοποθέτησαν τους εαυτούς τους στα ψηλά στην κλίμακα των φαβορί.

Τα επτά τέρματα που πέτυχαν προήλθαν μετά από εξαιρετικούς συνδυασμούς και τρομερές ενέργειες σημείο αναφοράς για το επίπεδο του Πανεπιστημιακού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη μπορεί η ήττα να φαντάζει βαριά για τους παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά έχουν στο DNA τους πολλά καντάρια πρωταθλητισμού και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι στα επόμενα παιγνίδια θα αντιδράσουν και θα δούμε μία άλλη διαφορετική και δυνατή ομάδα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011