21 Απριλίου, 2019


Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Judo Ανδρών

27/03/2018 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΤΡΩΝ 2017-2018

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών του τζούντο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τζούντο με τους αθλητές να επιδεικνύουν εξαιρετικές ικανότητες με το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό να βρίσκεται για άλλη μία χρονιά σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Στην κατηγορία -73 kg Ο φίλιος Αυγουστή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου κατέκτησε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του τον Αντρέα Παπαπέτρου του Frederick University που κατέκτησε τη 2η θέση και τον Ευαγόρα Μάρκου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που πήρε την Τρίτη θέση

Στην κατηγορία – 81kg την πρώτη θέση κατέκτησε ο Άριστος Μιχαήλ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με τον Θεοχάρη Αποστόλου του Frederick University να ακολουθεί στην 2η και τον Denis Sampotari του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να ακολουθεί στην Τρίτη θέση .

Τέλος στην …βαριά κατηγορία των -100kg ο Παύλος Γκαρακλοφ του Frederick University κατέκτησε την πρώτη θέση με τους Μιχάλη Κλείτου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και τον Αντρέα Ιωάννου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να καταλαμβάνουν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΤΡΩΝ 2017-2018


-73 kg
1. Φίλιος Αυγουστή Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο
2. Αντρέας Παπαπέτρου Frederick University
3. Ευαγόρας Μάρκου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

-81 kg
1. ΆριστοςΜιχαήλ ΕυρωπαϊκόΠανεπιστήμιο
2. ΘεοχάρηςΑποστόλου Frederick University
3. Denis Sampotari ΠανεπιστήμιοΛευκωσίας

-100 kg
1. Pavlos GARAKLOV Frederick University
2. Μιχάλης Κλείτου Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
3. Αντρέας Ιωάννου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

------------------------------------------------------------------------------------

Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλήμα Τζούντο Αντρών - Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα επισυνάπτεται προκήρυξη στην ιστοσελίδα μας του Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Τζούντο Αντρών - Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 που θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου 2018. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 π.μ.

Οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση cusf@cytanet.com.cy και να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο και κατηγορία βάρους.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011