Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 2017


Ειδήσεις:
          ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018                    

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

13/11/2017 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 -2018

ΜΑΤΣΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ FREDERICK UNIVERSITY ΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FREDERICK UNIVERSITY

«ΕΣΠΑΣΑΝ» ΤΑ … ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΑΝ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - FREDERICK UNIVERSITY 3-4

Τέτοια παιγνίδια είναι ουσιαστικά που καθιερώνουν τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις αφού τόσο το επίπεδο όσο και η τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών –φοιτητών μας αποτελούν εγγύηση για το πάθος την ποιότητα και την πλοκή που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να μας προσφέρει.
Σε ένα παιγνίδι κυριολεκτικά ντέρμπι οι αθλητές και των δύο ομάδων κατάφεραν μέσα από την αγωνιστική τους συμπεριφορά να προσφέρουν ένα παιγνίδι ισάξιο εκείνων της πρώτης κατηγορίας αφού τόσο με την διακύμανση του σκορ όσο και με την εξαιρετική εμφάνιση και των δύο ομάδων και φυσικά των παικτών τους έπεισαν και τους πλέον δύσπιστους για το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Το τελικό 3-4 αποτελεί μεν το τελικό σκορ και ακόμη μία νίκη για το Frederick University αλλά νικητής από το παιγνίδι αυτό δεν είναι άλλος από το ποδόσφαιρο και ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός σε όλες του τις διαστάσεις.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤ. – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1-3

Άλλο ένα σπουδαίο παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με κύριο πρωταγωνιστή τα … δοκάρια των δύο ομάδων αφού πέρα από τα τέσσερα τέρματα είχαμε και μισή … ντουζίνα δοκάρια.
Το 0-1 του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Α μέρος έγινε πολύ νωρίς 1-1 στο Β μέρος και κόντρα μάλιστα στην ροή του παιγνιδιού κάτι που προσέδωσε ακόμη πιο άγρα ομορφιά στο μεγάλο παιγνίδι .
Οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου όμως φάνηκαν στην πορεία πιο ψύχραιμοι στα κύρια σημεία και με λιγότερα λάθη στην άμυνα κατάφεραν με δύο ακόμη τέρματα να καθαρίσουν ένα εξαιρετικό σε ποιότητα παιγνίδι και να συνεχίσουν να συγκατοικούν με το Frederick University στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του κατά τα άλλα συναρπαστικού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος το οποίο προβλέπεται απρόβλεπτο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011