Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, 2018


Ειδήσεις:
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019                              

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ποδόσφαιρο Ανδρών

05/01/2018 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 -2018

ΣΤΟΝ «ΘΡΟΝΟ» ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-2

Αν και η πρωτιά και κατά συνέπεια ο τίτλος ήταν … ήδη στην τροπαιοθήκη του οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυνήγησαν το ρεκόρ τους που δεν ήταν άλλο από το να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή του πρωταθλήματος κάτι που χρειάστηκε να το ... παλέψουν σκληρά μέχρι και το τελευταίο λεπτό αφού απέναντι τους είχαν μία πεισμωμένη ομάδα, όπως ήταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο από την μία έψαχνε την πρώτη του νίκη από την άλλη ήθελε να είναι η ομάδα που θα σταματούσε το σερί των παικτών του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Συνέπεια αυτών των δεδομένων ήταν όλοι εμείς να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη εκπληκτικό παιγνίδι σωστή διαφήμιση του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με το οποίο δεκάδες φοιτητές – αθλητές μας δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον δημιουργώντας καταπληκτικές συνθήκες ανταγωνισμού μέσα σε εξαιρετικά ψηλά επίπεδα αθλητοπρέπειας.
Το τελικό 3-2 για τους πρωταθλητές είναι η απόλυτη εικόνα για το τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την νίκη να σφραγίζει ουσιαστικά μία εξαιρετική σαιζόν για το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τους παίκτες του οι οποίοι κατάκτησαν ακόμη ένα τίτλο πανάξια και μάλιστα χωρίς ήττα αγωνιζόμενοι σε όλα τα παιγνίδια με ιδιαίτερο αγωνιστικό πάθος για την νίκη αλλά και με υψηλή τεχνική κατάρτιση.

FREDERIC UNIVERSITY – ΠΑΝΠΕΙΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-2
Ένα ακόμη παιγνίδι … αποδείξεων αφού το Frederick University ήθελε πολύ την νίκη για το γόητρο αλλά και την προσπάθεια των παικτών του όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερα από την στιγμή που κυνήγησαν το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον τίτλο μέχρι και το τέλος.
Το τελικό 3-2 αποτυπώνει την μεγάλη προσπάθεια και των δυο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά κυρίως το γεγονός ότι οι ομάδες των πανεπιστημίων σε όποια φάση και να αναμετρηθούν και ανεξάρτητα από την σημασία του αγώνα ρίχνονται στην μάχη μόνο για την επιτυχία μακριά από σκοπιμότητες κρατώντας το επίπεδο των πρωταθλημάτων εξαιρετικά ψηλά και τον ανταγωνισμό στο … κόκκινο.

-----------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΤΣΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ FREDERICK UNIVERSITY ΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FREDERICK UNIVERSITY

«ΕΣΠΑΣΑΝ» ΤΑ … ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.

ΠΑΝ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - FREDERICK UNIVERSITY 3-4

Τέτοια παιγνίδια είναι ουσιαστικά που καθιερώνουν τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις αφού τόσο το επίπεδο όσο και η τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών –φοιτητών μας αποτελούν εγγύηση για το πάθος την ποιότητα και την πλοκή που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να μας προσφέρει.
Σε ένα παιγνίδι κυριολεκτικά ντέρμπι οι αθλητές και των δύο ομάδων κατάφεραν μέσα από την αγωνιστική τους συμπεριφορά να προσφέρουν ένα παιγνίδι ισάξιο εκείνων της πρώτης κατηγορίας αφού τόσο με την διακύμανση του σκορ όσο και με την εξαιρετική εμφάνιση και των δύο ομάδων και φυσικά των παικτών τους έπεισαν και τους πλέον δύσπιστους για το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Το τελικό 3-4 αποτελεί μεν το τελικό σκορ και ακόμη μία νίκη για το Frederick University αλλά νικητής από το παιγνίδι αυτό δεν είναι άλλος από το ποδόσφαιρο και ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός σε όλες του τις διαστάσεις.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤ. – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1-3

Άλλο ένα σπουδαίο παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με κύριο πρωταγωνιστή τα … δοκάρια των δύο ομάδων αφού πέρα από τα τέσσερα τέρματα είχαμε και μισή … ντουζίνα δοκάρια.
Το 0-1 του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Α μέρος έγινε πολύ νωρίς 1-1 στο Β μέρος και κόντρα μάλιστα στην ροή του παιγνιδιού κάτι που προσέδωσε ακόμη πιο άγρα ομορφιά στο μεγάλο παιγνίδι .
Οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου όμως φάνηκαν στην πορεία πιο ψύχραιμοι στα κύρια σημεία και με λιγότερα λάθη στην άμυνα κατάφεραν με δύο ακόμη τέρματα να καθαρίσουν ένα εξαιρετικό σε ποιότητα παιγνίδι και να συνεχίσουν να συγκατοικούν με το Frederick University στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του κατά τα άλλα συναρπαστικού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος το οποίο προβλέπεται απρόβλεπτο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011